Så lykkedes det

Min mor ringede i dag, nu har hun fået en besøgsven, det glæder mig meget. Koordinatoren ringede til min mor og sagde hun havde fundet en pige hun mente ville fungere godt med min mor, mor og jeg talte frem og tilbage om det med pige, som jeg sagde til hende kunne det jo godt være en på Thildes alder, og mor mente jo det ville være okay, for det hun gerne ville bruge hendes besøgsven til, er en gåtur, 1 gang om ugen. Dagen oprendt og denne pige var 50 år ;-), tak, jeg nyder det, jeg er kun en pige, øh…., og jeg troede jeg var en kvinde….., mor følte god kemi ved første møde, ja, var på knus efter kun 1 time.

Jeg er træt, kan bare ikke sove, i morgen tidlig kan jeg ikke vågne, for da er jeg bare så træt. Hvor jer jeg da bare vanskelig (hihi)

I morgen kl. 14 er det weekend, jeg glæder mig, så kan jeg måske hitte ud af det der med søvn, lave lidt finjusteringer, få puttet lidt andre opgaver ind der trætter lidt mere end dem jeg har på programmet pt.

Jeg har ikke mange planer ellers for den kommende weekend, jo jeg vil besøge mor, det bliver jo med toget, bilen er jo syg, den er på værksted. Har sagt til mor det kun bliver et eftermiddags visit på søndag, så snart bilen er hjemme igen, så fortsætter jeg med mine onsdags visit.

I dag blev der vedtaget noget i folketinget jeg ikke helt kan følge, dog er jeg enig med beslutningen, dog var der en anden der skulle følge med. Det er noget med at fra engang i efteråret, så må der kun sælges cigaretter til folk der er fyldt 18 år, jamen hvorfor må de så købe spiritus som 16 årig, den vil jeg have ændret til de fylder 18. Jeg er måske hård, det vil bare gøre det hele mere klart. Jeg ved godt den sexuelle lavalder er 15 år, knallert kørekort er 16 år. Myndig som 18. Det er bare totalforvirring. Derfor find den samme alder for det hele, og det behøver ikke lige at være 18 år, Måske 17 eller 16 år, bare det er alle der bliver samlet.

Det glæder mig tiltaget fra Mary fonden. Små rygsække med lidt af hvert til børnene der følger mødrene til krisecentrene rundt i DK. Jeg husker selv da jeg kom, hvordan vi alle havde det, den frygt, og ja, den utrykhed. Min datter har fået det så godt nu, jeg tror hun har fortrængt det hele, hun husker ikke meget fra den tid, hun blev også beskyttet meget af både min søn og jeg. Jeg ved i andre derude, der har været igennem samme oplevelse, har været glade for at Krisecentrene findes. Og det er en svær tid. Så tusind tak for dette tiltag.

Pas godt på jer selv derude.

No Comments

 • piacharlotte 13. juni 2008 at 08:15

  Det med besøgsven er noget rigtig godt noget, jeg ville ønske, der var endnu flere der i deres travle hverdage kunne besøge mennesker, der af den ene eller den anden grund er ensomme, ikke kommer ud i det daglige liv.

  Håber ellers dit arbejdsprojekt fungerer. Rigtig god weekend.

  Pia-Charlotte

  Reply
 • abildjyden 13. juni 2008 at 11:48

  Ja, det er guld værd. Årsagen til jeg har fundet en til min mor skyldes jeg ikke kommer derud mere end 1 gang om ugen, jeg vil gerne have plads til andet end kører 100 km, 50 frem og 50 tilbage for at besøge min mor. Jeg er enebarn, kan ikke dele med andre. Jeg ved hun har brug for at komme ud og rører sig, og jeg kendte til denne vidunderlige løsning. Min mor har da mange venner der kommer forbi, hjemmeplejen kommer minimum 4 gange dagligt. Madmoderen kommer 2 gange daglig, så hun har da besøg. Det der er vanskeligt er, hun kommer ikke ud at gå med nogen af dem. Ja, bare mange flere ville se tid fra til at give en sådan en oplevelse. Boede min mor her i byen så ville jeg jo være der oftere.

  Jeg glæder mig til efter ferien på mit job, der er der ikke så meget rengøring.

  Ønsker dig lige en super god weekend.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.