Så blev jeg færdig

I dag, eller det var fredag, da fik jeg 100 ting færdig, om der er flere gengangere, det ved jeg ikke, de er ikke skrevet helt ens, kan godt have samme betydning, og hvad så, det gør da ikke noget, det betyder jo jeg mener det ikk´?

100 ting

Jeg vil meget snart finde i seng, jeg er nemlig træt. Jeg ville bare have det til at virke, for nu har jeg da været meget lang tid om at få noget under denne rubrik.

Nu vil jeg finde dynerne

I går fandt jeg noget inspiration, jeg elsker jo at gå og lave mad, helst ikke noget fra mit barndoms køkken, jeg får det aldrig til at ligne billederne fra de opskrifter jeg hitter på nettet, derfor har jeg aldrig selv lavet mine egne, så kommer jeg i det hjørne at jeg vil til at dele nogle gode opskrifter med jer, så får i dem jeg er blevet inspireret af. Har jeg foretaget ændringer skal jeg nok skrive det.

dk.camp - madopskrifter

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.