Så lykkedes det endelig efter 40 års fravær på medaljeskamlen til VM for Danmark.
Jeg har fulgt med i alle disse år, jeg kan huske på det  gamle sort/hvide tv derhjemme i mit fødehjem,hvor vi sad og så håndbold, dog husker jeg bedre kampene i 1978 og 1982, Morten Stig, Per Skaarup, Mugge, Erik Bue, Erik Veje etc….., flere er jo kendte profiler i dag både indenfor træner hvervet, som sports kommentator etc.
Nu er det kampen Tyskland – Polen – Uha sikke et forum 19000 tusinde tilskuer – sådanne sportsarenaer vi har set i Tyskland.
Surt DK nu skal til at spille om deltagelsen til OL 2008. Placeringen som 3. bedste nation i verden ikke er no, dog har vi fået hjemmebane fordel, bare kampene bliver spillet i Århus eller Herning, det vil passe mig fint, så vil jeg nemlig være tilskuer (hihi).
Nu skal medaljerne om halsen.
Kram fra Karin

No Comments

 • Anita´s Linkspace 5. februar 2007 at 15:35

                          «´`•.** Karin   **.•´`»                     (¸.•*´(¸.•*´ `*•.¸)`*•.¸)

                                   (¯`v´¯)                                 `*.¸.*´
                 Jeg ønsker dig en skøn uge
   
  KLIK HER
   
                 •♥ Knus og tanker fra Anita ♥•

  Reply
 • sus 5. februar 2007 at 19:10

  …..(””'()””'()””'()..(”( ‘o’,) ‘o’,) ‘o’,)”)…(”)(”)(”)(”)(”)(”)… HejzaKigger lige forbi med en stak bamser…(¯`•.(¯`•.(¯`•.(¯`•.*.•´¯).•´¯).•´¯).•´¯)Og ønsket om en dejlig dag i morgen…(¯`•.(¯`•.(¯`•.(¯`•.*.•´¯).•´¯).•´¯).•´¯)JA da Bronze he he he de kunne jo godt ….men så den ikke denne kamp var i byen men hørte godt de fik Bronze
  Fortsat god uge Karin og tak for din søde hilsen til min Datter
  Ønsker lige din datter et stort tillykke på hendes DAG *SS*
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.