Så er jeg på job igen

Nu er hverdagslivet igen igang. Jeg er begyndt på jobbet, dagen i dag var ikke så anstrengende, og det var jeg klar over, men i morgen bliver der knald på, der bliver nok at se til. Der er en lidt ubehagelig tryggende stemning, en der bare siger op fordi hun gerne vil noget andet, men der er ikke noget andet pt., så det bliver til ledighed, hun tager så 3 ugers karantæne. Det var ikke så sjovt at vende tilbage, det mærkes.
Jeg skal nok sige fra denne gang, jeg gør ikke nogen fejl med at stresse mig selv, lige før operationen var jeg så stresset at jeg havde taget 8 kg. på, nu mangler jeg at tabe de 2 kg. At jeg kan tabe 6 kg., så hurtigt beviser jo kun det er stress ikk?, andre taber sig, jeg er lige modsat, og der hvor det kommer til at side er lige under brystet, altså på øvereste del af maven, jeg er bare så oppustet, og så begynder jeg at ryste, glemmer hurtigt, taber alt for meget ud af hænderne, så nej, jeg passer på mig selv denne gang. Jeg kan jo kunne takke mig selv hvis der sker noget ikke?
Jeg vil ud at cykle en tur nu, glemte noget jeg skulle have med på job, så…. hygge til jer.
Kram fra Karin

No Comments

 • sus 5. december 2006 at 13:01

  WOW godt gået men pas nu på dig selv på jobbet karin 🙂
  her får du lige min lille hilsen med ønsket om en fortsat god uge
  *                             **                *                      *            *              ***                          *¤***                        *****0*     *                *                         *                     ***#*****                  0*******¤****0      *                             *             *         ****#**                    *#*********                           *                          *                 ******0*****#**              $****0*******¤******$       *                           *                     *****#*****   *              **¤*********0**                             *             *0****0****#*****0*         0*****#******¤*****0****0     *                                   *                 ****0*******0***     *        **0*******#******0**           *0******¤******¤******0*                *                 *        $******#*******0******#******$                 *                     ******            ?????       ******               ?????       ******   ?????                      *                              *
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak