Det betyder så meget at have børn og børnebørn, og være så heldig at have yngste datteren  og hendes 2 vidunderlige børn lige i baghaven er fantastisk.

Mandage har svigersønnen hold på vores Fitnessdk, det er lige omkring spisetid. Derfor kommer jeg forbi, og hygger med yngste og børnebørnene, vi spiser sammen, for badet overstået, og ellers hygger med leg, sang, dans og bare lidt afslapning. 

 

IMG_0015

Sand der er våd hm….

Der er sand og vand - hvordan mon det smager

Der er sand og vand – skal lige tjekkes

Der er sand og vand - hvordan mon det smager

Der er sand og vand skal lige tjekkes igen

Der er sand og vand - hvordan mon det smager

Der er sand og vand – Hvorfor der på kanten

IMG_0020

Sand og vand – Og smages på

Der er sand og vand - hvordan mon det smager

Der er sand og vand – tjekkes en ekstra gang


I går mandag blev Lillepigen en mdr. pyha hvor tiden dog flyver.

IMG_0026

Lillepigen 1 mdr. gammel og har fået øje på noget (ikke mig)

IMG_0024

Lillepigen 1 mdr. gammel – og har stadig øje for et eller andet 🙂

 

Lidt mere om børnebørnene/svigersønnen. I søndags deltog Otto og svigersønnen i Stafet for livet, og det er blevet foreviget, ikke kun af svigersønnen, men også på denne video 🙂 – Tjek 1,21 min inde 🙂

tjek 1.21 min inde i videoen

Ønsker dig / jer en dejlig onsdag.

8 Comments

 • Mette 1. juni 2016 at 11:04

  Åh, hvor skønne billeder:) Vi har jo lige fået en ny kusine, India hedder hun, i England og hende ser jeg først d 25 juni. Uh… der er lang tid til jeg kan holde hende:/ Sejt de lige løb stafet for livet:o) Kønne kønne børnebørn du har. Åh, har du forøvrigt afsløret navnet på lillepigen:) Undskyld jeg er lidt nysgerrig:)

  Reply
  • Abildjyden 2. juni 2016 at 07:00

   Svigersønnen er jo ekstrem sports udøver, så sådan en lille hyggetur ved Stafet for Livet, det var hun hyggeligt på en søndag med godt vejr.
   Det bliver så dejligt når i får hilst på India IRL.
   Jeg kan ikke afslører navnet, da jeg ikke kender det, og det først bliver offentliggjort til dåben, i kirken.

   Reply
 • Catarina 1. juni 2016 at 17:37

  Aii hvor en dejlig “tradition” og på den måde for du jo også hverdagen med børnebørnene med. Dejligt! Og sikke nogle skønne billeder af Otte, der er knald på kan jeg forestille mig. 🙂 Og ja, tiden flyder da virkelig afsted, hvor er hun bare blevet stor den bette princesse 😀

  Reply
  • Abildjyden 2. juni 2016 at 07:04

   Det er dejligt med “traditioner” – det er kun en periode, når hverdagen igen banker på for yngste vil vi skabe nogle nye.
   Du kan tro der er knald på mht. Otto, han snakker et øre af, desværre er det en masse uforståeligt, trods jeg lytter intens. Dog 1 ting en ting har jeg forstået, kan kan tælle til 3, vil have vi er med, og et er os der siger nu, så vælter han omkuld, løber et stykke, eller gør et eller andet der skal igangsættes 🙂
   Det går alt for stærkt.

   Reply
 • betty 1. juni 2016 at 20:41

  Sikke nogle dejlige børn. Du har taget nogle skønne billeder. Herligt at have familien så tæt på. Hvis min svigersøn ikke er hjemme omkring aftensmadtid og sengetid, så vil min datter også gerne, jeg kommer forbi og hygger med den ene, mens den anden bliver puttet.

  Reply
  • Abildjyden 2. juni 2016 at 07:06

   Tak, det er en gave at have børnebørn.
   Det er dejligt for dig du også kan hjælpe til, og du har bilen til at komme frem til dem indenfor rimelighedens grænser.

   Reply
 • Pigen fra landet 2. juni 2016 at 19:13

  Børn er sjove og umiddelbare. Børn er en dejlig gave, så jeg kan godt forstå du nyder det. Det har jeg også altid gjort og gør det stadig, selvom jeg ikke har nogen helt små børn, men det har de jo været, og hver sin lykke til sin tid. Der er heldigvis altid noget at glæde sig over.

  Reply
  • Abildjyden 3. juni 2016 at 06:28

   Jeg børn er vidunderlige. ♥ ♥ ♥
   Måske får du selv børnebørn, måske er/eller bliver du grandtante/moster, og der kan udøse af al din kærlighed til dem.
   Jeg gør hvad jeg kan mht. kærlighed til mine guldklumper ♥ ♥

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.