på hvorfor jeg har været lidt misundelig på, når andre har skrevet og talt om dejligt vejr, sol og tørvejr, denne sommer.

Holstebro har sat rekord for regnmængde hele 275 millimeter regn, og den by med anden færrest solskinstimer nemlig 563 timer i løbet af de tre sommermåneder.

Og da jeg vågnede her til morgen var den gal igen, altså det med regnen 

Regnvejrsmrogen

Regnvejrsmorgen

Håber dette kan formildne min misundelse og lidt triste udtalelser omkring vejret denne sommer, og jeg er tilgivet 🙂

 

 

4 Comments

 • Pigen fra landet 7. september 2016 at 19:26

  Selvfølgelig er du tilgivet 🙂
  Dit indlæg giver samtidig en forklaring, at jeg har haft svært ved at forstå, når nogen har talt og skrevet om en dårlig sommer. Jeg synes vi har haft en skøn sommer., men statistisk skinner solen også mere her på Sydhavsøerne end i resten af landet.

  Reply
  • Abildjyden 8. september 2016 at 21:55

   I dag var vejret fantastisk her både sol og varme. Det er dejligt. I flg. vejrmeldingerne, skulle vi få flere af disse dage, bare ikke i sammenhæng, pyt bare der kommer flere ?☀️

   Reply
 • Catarina 8. september 2016 at 19:58

  Puha, det var jeg slet ikke klar over. Jeg håber du lige nu har lige så smukt verj som vi har det på Fyn og at du også i næste uge får solen og varmen at mærke. 😀

  Reply
  • Abildjyden 8. september 2016 at 22:14

   Jeg blev først bekræfter i mine antagelser da jeg læste artiklen, troede bare det var mig, der aflæste andres tilbagemeldinger om vejret for “gode”.
   I dag har vejret været super, både med skøn blå himmel, og varme. Kan se der vil komme flere i næste uge ☀️?

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.