Så er der overblik

Jeg er lige i gang med at planlægge og strukturere J

Det lyder som en stor og meget uoverskuelig opgave, det er det ikke, for mig er det nødvendigt. Nu har jeg mistet nogle dage grundet helbred, så de småting skal lige flytte plads. Jeg har brug for denne struktur, ellers flyder hverdagene ud i ingenting og alt for mange overspringshandlinger.

I går skete der den helt store forvandling, mit lange hår faldt af hos frisøren, der måtte ske noget mht. alle de svedture jeg kæmper med, og hvordan mit hår bare klasker sammen, et glattejern er rent til grin, for efter 1 svedetur krøller det hele op og bliver stort de forkerte steder.

Det er lige en selfi der blev taget, da mange gerne vil se det nye hår. Regner med der vil komme et andet senere J

Jeg har lige fået et nyt stor ønske. Frisøren fortalte mig om tatoverede bryn og streg omkring øjnene, Mine bryn er helt lyse og meget fine, altså kan ikke ses overhovedet, hvis ikke der kommer lidt farve på, og øjnene (der er små) har brug for lidt mørkt der kan fremhæve dem, og mascare, streg er ikke muligt når jeg sveder som jeg gør. Sidst i januar kommer hun forbi salonen, hende der udfører dette, så da vil jeg ned og hører hvad hun anbefaler og hvad det koster.

Hvis ikke jeg når det senere i dag, altså min planlægning skrider, så ønsker jeg alle et fantastisk godt nytår.

2 Comments

 • Catarina 31. december 2014 at 17:57

  Hvor klær det dig med det korte hår Karin og når det så også hjælper dig til at kunne ånde i nakken, er det da bare et ekstra plus. 🙂
  Jeg ved ikke helt om jeg tør at tatovere mine bryn, tænk hvis huden på et tidspunkt bliver slap og stregen haner længere nede en brynet, så vil det da se fjollet ud eller?
  Rigtig godt nytår til dig søde Karin og tusinde tak for det år der nu er ved at rinde ud. Må du få et vidunderligt 2015 og det samme til alle dine skønne børn. 😀

  Reply
  • abildjyden 1. januar 2015 at 08:28

   Tusind tak søde, med alle de dejlige tilbagemeldinger på fb, IRL kan jeg kun blive høj. Jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik.

   Zappede lidt rundt med priser på tatoveringer af bryn, uha, ved der er et par andre ting der kommer før, så tror jeg hellere må lave en fast dag hver mdr. hvor jeg lader frisøren gøre arbejdet, altså farve og plukke :-), eller som en fortalte, jeg kunne få yngste til at farve dem på mig, præcis som det at farve hår selv.

   Tusind tak og ilm. Jeg ser allerede frem til alle de mange dejlige timer 2015 er booket med, og ikke mindst alle de stunder der kommer spontan, eller vi aftaler, for kalenderen er heldigvis ikke malet sort, der er plads, både til mig og min alenetid, og til tiden med venner, bekendte og ikke mindst mine dejlige børn, børnebørn og mor/Min familie.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.