Nu er der taget hul på den anden weekend med den tredje søndag i 2023.

Her sker der da lidt, dog ikke det helt store udover at suge til mig på jobbet, det er en helt ny branche jeg stifter bekendtskab med, en verden jeg aldrig har dykket ned i, og en helt anden type arbejdsgiver, derfor nyder jeg at slappe af med lydbøger, traveture, og masser af musik der passer, når der er behov for at skrue ned, tømme hovedet, og lade op til en ny arbejdsdag.

Samtidig skal jeg lære at bruge hverdagen rigtig. Pyha hvor er jeg et vanemenneske. Det at arbejde fra kl. 10.00 til 14.30, med en ½ times frokostpause, håber virkelig mit indre ur kan lære det. Mit mentale mindset er indstillet til at stå op og tage på job, ikke at benytte tiden fra morgenstunden inden afgang, og dem der husker tiden fra 2013 til 2018, da stod jeg lidt det samme sted. Jeg er blevet ældre, måske det kan hjælpe

Jeg har besøg af Frida, hun er blevet plantet med popcorn og IPhone, lige om lidt vil jeg være social sammen med hende. Hun bliver til i morgen middag ca. Derfor var der lige brug for lidt opladning, med en playliste fra YouSee musik der hedder Offline, den er kun tilgængelig for dem der har YouSee Musik, tænker jeg. Prøver dog lige at linke, det er da et forsøg for dig der læser med. Det er en dejlig måde lade op til weekend. 😍

God weekend til dig/jer ❤️

No Comments

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.