Så er ferien bestilt

Og jeg glæder mig meget.

I år har jeg sommerferie i uge 32 – 33 -34. altså når børnene igen har fundet skoletasken frem. Altså om 7 uger. Der bliver 2 uger hvor jeg er alene i administrationen. Uge 27/29/31 bliver de barske, uge 31 fordi det er min den sidste uge op til ferien, synes altid det bliver nogle barske dage. I år er der 2 nye tiltag, den ene er en justering, hvor den anden er en opgave der skal være i hus min første dag efter ferien, og det ved jeg der ikke er plads til, på den første dag, derfor er mit mål, det kører fredagen hvor jeg går på ferie. Begge dele er funktioner jeg alene sidder med.

Jeg har vidst disse 3 uger var mine ferieuger siden januar. Hvad der så skulle ske, har ikke været aftalt. Sidste lørdag sad yngste og jeg så sammen og fandt en ferie til os 3 piger, 3 generationer, altså Lillepigen (har fået navn – men ikke døbt – det sker 31/7 – så der skifter hun navn fra Lillepigen til det navn der står på billetten), Yngstepigen, og jeg. Drengene skal så meget andet, og er så meget væk til forskellige løb, så vi fik den gode ide at rejse sammen.

Billetten til ferien er klar

Billetten til ferien er klar

 

Vi er så afsted på tværs af uge 33 og 34. Turen går til Kreta/Agios Nikolaos, hvor vi 3 tøser skal slappe af, altså ikke farer rundt og se en masse, men bare nyde. Derfor er det et all Inclusive, vi skal ikke styrte rundt i byen og lede efter et sted at spise/handle/lave mad selv, yngstepigen håber at have nok mad med til Lillepigen, altså at kunne fuldamme på ferien, hun er jo kun godt 3½ mdr.

Da vi var kommet i mål, havde bestilt etc., kom der lidt minder til mig, jeg har jo været på Kreta før, det var den sidste ferie, med mine forældre, deres Sølvbryllup, den blev fejret dernede, første uge i maj 1983. Pyha det er længe siden. I dag er de begge “stjerner”, så tankerne vil ofte komme omkring dem, på ferien, dejlige tanker, fra tiden sammen med dem, dejlige minder. Er jo typen der finder alle de dejlige ting frem, kigger op, smiler, og er så tilbage i nuet, altså hænger ikke fast.

Hvad jeg krydrer den øvrige del af ferien med, hm…, det er ikke på plads endnu, selvfølgelig vil jeg gerne opleve lidt der også, og ikke kun gå hjemme og pakke kuffert i godt 1½ uge J

Derfor vil jeg have et par oplevelser plottet ind, samt fundet lidt læsestof og noget håndarbejde, der ikke fylder min kuffert, eller vejer for meget.

God lørdag/God weekend.

10 Comments

 • Lene 18. juni 2016 at 08:23

  Dejligt med sådanne ferieplaner. God weekend til dig 🙂

  Reply
  • Abildjyden 18. juni 2016 at 08:30

   Tusind tak og i lige måde Lene.
   Det bliver en dejlig oplevelse.

   Reply
 • Catarina 18. juni 2016 at 09:13

  Aii hvor dejligt at have sådan en dejlig ferie i sigte. Det bliver da fantastisk at I tre piger sådan skal på eventyr sammen. Og dejligt at I har valgt at det skal være helt og aldeles afslappende. Det bliver godt, specielt efter en noget travl sidste arbejdsuge. 🙂
  De 7 uger der er til går helt sikker langsomt, selvom de også kan gå hurtigt. 🙂
  Ha’ en dejlig lørdag og weekend Karin.

  Reply
  • Abildjyden 18. juni 2016 at 09:29

   Du har ret, tiden til vi skal afsted snegler sig afsted, heldigvis er der stor travlhed på jobbet frem til deadline, så håber det er med til at tiden flyver afsted. Så ferien vil være tiltrængt 🙂
   Tusind tak og i lige måde kære Catarina.

   Reply
 • Pigen fra landet 19. juni 2016 at 21:48

  Jeg synes altid det er det rene kaos den sidste arbejdsdag inden feriestart, og det uanset hvor meget man prøver at planlægge og ‘lave på forskud’. På de ene arbejdsplads er jeg den eneste ansatte på kontoret, alle de andre arbejder ‘ude i marken’ Jeg håber du kan lukke af mentalt, når du lukker døren efter dig og går på ferie.
  Kreta er et dejligt feriested. Vi har været der flere gange, men aldrig det samme sted, Nu mangler vi bare at udforske netop det område hvor du skal hen. Det når vi nok også på et tidspunkt.

  Reply
  • Abildjyden 27. juni 2016 at 06:00

   Ja det er kaos, for der kommer altid lige noget snigende, at jeg så samtidig får 2 nye tiltag oveni, gør jo udfordringen mere kaotisk 🙂
   Vi har regnskabperiode 1/7-30/6, så være under ½ bemanding i juli, hvor jeg varetager andres opgaver, og selv være væk i august, og desværre er der få opgaver der bliver varetaget af andre mens jeg er væk. Nå nok om det, skal nok klare det igen i år 🙂
   Det bliver vidunderligt at komme hjemmefra.

   Reply
 • Mette 20. juni 2016 at 17:16

  Lyder som en dejlig ferie du har i vente:o) Det glæder jeg mig til at læse mere om:)

  Reply
  • Abildjyden 27. juni 2016 at 06:01

   Jeg skal nok fortælle, i dag er der 52 dage til afrejse 🙂

   Reply
 • Celena 30. juni 2016 at 02:40

  Tillykke! That will be a fantastic trip!

  Reply
  • Abildjyden 11. juli 2016 at 06:07

   Yes, and vi cut down 38 days now 🙂

   Reply

Skriv et svar