I dag til morgen vågnede vi op til noget mere sne end der var da jeg fandt dyner. Sneen er/var til snebolde, snemænd, altså tøsne. Så smukt. Ed det hvide drys, inden det blev til sjap.

Opfølgning på opvaskemaskinen, øv varmelegemet er gået, samt en utæthed i saltbeholderen, rep. af maskinen koster mere end en ny, eller. Tænker lige over det hen over weekenden.

Jeg fik æren af at hente guldet fra børnehave og SFO, valgte at gå, de bor jo så tæt på, og ja, der var jo stadig sne at boltre sig i på hjemturen.

Lidt for sent i seng i går, gør jeg må finde dyner lidt tidligere i dag. Sidder nærmest og kæmper med øjnene. Og med al den ekstra luft jeg fik i dag, så er kinderne også blevet røde.

2 Comments

 • Catarina 8. januar 2021 at 15:42

  Lækkert med mere sne. Her har det også sneet men det er for vart til at der rigtigt bliver til så meget. Men lækkert I fik en del, så rollingeren kunne hygge sig på vejen hjem 😀
  Øv med opvaskeren, men mon ikke en ny, med garanti er billigere på den lange banen end at reparere på en “gammel”?

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 8. januar 2021 at 17:08

   Det var så hyggeligt, at hygge med sne i børnehøjde, vi fik talt om at snebolde kun var på kroppen og ikke i ansigtet. Heldigvis var det kun mig der fik en i hovedet.
   Jeg har besluttet det bliver en ny, især med udgangspunkt som du nævner.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.