Så kom jeg også i gang med strikkepindene

Så fik jeg begyndt på at strikke igen. Det første skridt, de første masker er altid vanskelige, men

Nu er jeg kommet godt i gang

Det kører nu,

Følger slavisk denne opskrift, men er allerede ved at omskrive den til en jeg kan bruge, det kommer hurtigt ind i fingrene og tankerne, trods det er snart 30 år siden jeg sidst strikkede. Mit mest produktive år var 1983, og derefter droslede det ned, fik en tennisalbue, der ikke ville som jeg, og nogen bildte mig ind det skyldes strikkepindene, hm… måske lige første pind, men ellers slapper jeg af nu J

Det jeg har taget hul på er til en baby, kønnet ved vi først når den er født, det har de vordende forældre besluttet. Altså yngste og svigersønnen. Så farverne bliver efter deres beslutning, og standard mønstrene kommer ind under huden, så pindene og jeg kan skabe pige/drenge tøj, når vi kommer på den anden side. Terminen er sat til 5. november, yngste vil bare føde den 27. november, da den dato betyder noget specielt for hende, så nu får vi se, om hun får lov til at bestemme, også her, hihi.

Kom endelig med ideer, opskrifter, etc. Jeg tager gerne i mod, betaler med glæde, mødes med dig/jer over en kop the et eller andet sted hvor de offentlige transportmidler lander. Det passer bedst i weekender/eller onsdage.

4 Comments

 • Madame 16. juni 2014 at 08:55

  Hvor er det hyggeligt, at du er begyndt at strikke igen, og nu har du jo en særlig grund til det. Jeg har ikke strikket siden, min søn var en lille dreng.

  Reply
  • Abildjyden 16. juni 2014 at 12:46

   Tak. Det er super hyggeligt. Langt mere afstressende end bare at sidde med benene oppe og ingenting lave ud over et tv der kører.
   Du kunne jo blive fristet/inspireret så Bella kunne få kjoler hjemmestrikket :-).

   Reply
 • Catarina 16. juni 2014 at 17:26

  Den ser da osse bare så lækker ud, jeg kan godt forstå at du vil prøve al lave en til dig selv. 🙂
  Dejligt at du igen er begyndt at strikke, nu skal du du bare passe på at du ikke risikere igen at få en tennisalbue. Så gør nu ikke for meget. 🙂

  Reply
  • abildjyden 18. juni 2014 at 06:24

   Jeg er glad for at være i gang, og ja, jeg kigger efter garn til en sommertrøje/bluse til mig selv, har ikke lige besluttet mig endnu.

   Jeg tager en slapper før jeg mærker tendenser, rundpinden kører ikke 24/7, som hos mange, jeg gør tingene i mit tempo 🙂 – Tusind tak for din omtanke.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak