Så stort og så stolt

Tiden løber meget stærkt, af og til føler jeg 60 sekunder smutter hurtigere end for få år siden, jeg har så mange ting jeg gerne vil fortælle, tiden er bare fløjet af sted.

I denne weekend bliver der samlet op med det der har krydret min uge. Selvfølgelig kommer vigtigste først.

Nu er familien blevet beriget med en lille prins mere, det er yngstes første, om der kommer flere vil tiden vise, ønsket er det, dog ikke lige da bettemanden så dagens lys.

Yngste gik 13 dage over tid, det blev en meget hård omgang for hende, det begyndte den 17 november, og han så dagens lys tirsdag den 18. november 2014 kl. 18.16. Vægt på 3480 gram og 55 cm lang. Han er en tro kopi af svigersønnen, selvfølgelig skal vi nok finde noget af yngste i ham, og det skal jeg nok få tid til at nærstudere.

Onsdag formiddag var jeg på besøg

Der skulle lige lidt blåt med til ham

Iflg omgivelserne blev jeg bedt om at købe str. 62, men da jeg så ham føler jeg det skulle have været str. 56, måske lidt str. 50 trods han måler 55 cm. Heldigvis var der en veninde der kom med smækbukserne i str. 56, yngste og svigersønnen har valgt at beholde begge par.

Yngste og svigersønnen valgte at tage hjem torsdag, de er førstegangs fødende, og har mulighed for at blive længere, men at blive fyldt med så mange forskellige modsat rettede oplysninger, som der er personale, og prisen for det faderen skal betale fik dem til at tage hjem. Telefonen og livlinen er inde for rækkevidde, og som jeg sagde, det tager ikke mange minutter for jeg kan komme forbi. Samtidig kunne svigersønnen komme ud og udøve den store fritidsinteresse (instruktør for Grit Strength/Functional ) – Så kunne jeg lige komme forbi, bare være der, det var støtte nok, kunne jeg mærke, ville gå så jeg ikke var i vejen, det var jeg så ikke, så blev til sidste øjeblik, da jeg skulle have lidt med hjem fra vores nærbutik Rema1000, og pludselig nærmede tiden sig lukketid.

Lige før jeg gik, var bettemanden faldet i søvn, og skulle puttes.

I går fredag fik vi kun en sludder i telefonen efter de havde været omkring og få lavet et lille snit i hælen på bettemand, vi aftalte når sundhedsplejersken har været forbi i dag lørdag, så skal vi ned i centrum. Der skal købes en amme BH, så det er lidt mere diskret når brystet skal findes frem. Hun vil gerne spare lidt og derfor skal jeg med til at hjælpe med den korrekte størrelse. De steder hvor prisen er i bund, da følger servicen med.

Nu vil jeg gøre mig klar, når der bliver ringet – så er det med at være klar J

 

 

8 Comments

 • Miri 22. november 2014 at 11:00

  Tilykke , hvor er han sød 🙂

  Reply
 • Catarina 22. november 2014 at 16:30

  Endnu engang stort tillykke med den lille flotte Prins. Hvor er han altså bare fin og lækker, jeg kan helt fornemme duften af nyfødt igennem skærmen. 😀
  Jeg kan godt forstå at de tog hjem fra barselgangen, for selvom hjælpen og alle spørgsmål hurtigt kan besvares så er der altså en uro derude og hjemme får de fred og du er jo lige i nærheden eller ikke mindre end en telefonopringning væk. 🙂

  Reply
  • abildjyden 24. november 2014 at 08:04

   De unge mennesker klarer det så godt. Allerede lørdag, da sundhedsplejersken var forbi havde bettemanden taget det tabte på, og natten til søndag blev tudenatten, og mælk der falder til.
   Hvad han vil blive kaldt etc. frem til barnedåben vides endnu ikke, så bettemanden, junior, bebs, prins, kært barn mange navne. De unge mennesker ønsker at følge en tradition med navnet først bliver frigivet den dag han bliver døbt.

   Reply
 • Madame 22. november 2014 at 19:09

  Tillykke, Karin – hvor er det dejligt for jer alle sammen og sikke nogle skønne billeder!

  Reply
  • abildjyden 26. november 2014 at 14:06

   Jeg nyder hvert øjeblik. Tusind tak 🙂

   Reply
 • Tina Liel 26. november 2014 at 09:26

  Et stort tillykke! Hvor er han sød og dejlig! Lyder som et godt arrangement I har fået lavet med dig som backup! Godt tudenatten er klaret – den kan jeg godt huske 😉 Når sådan et lille menneske kommer til verden bliver jeg lige rørt hver gang – sikke et mirakel. Knus♥

  Reply
  • abildjyden 26. november 2014 at 14:09

   Tusind tak. Ja han er en dejlig guldklump. Det er et mirakel, og noget jeg ofte tænker er, hvorfor kan jeg ikke huske hvor små de er. Og det bare fordi det går så stærk.

   Reply

Skriv et svar