Og hvad har jeg så brugt den sidste tredjedel af juli på udover at holde ferie. Egentlig ikke så meget, og jo, jeg har forsøgt at krydre dagene med det der betyder noget for mig, plus der er kommet bump på vejen, sådan er det jo, og ja, de kommer jo forbi.

Årets varmeste dag bød på en af dem vi helst ikke vil møde, mit køleskab stod af, og ja, fik først et leveret igen fredag, pyha. Det er heldigvis større end det gamle, dog mangler den lille fryser i toppen, så jeg skal hele tiden huske at alle frostvarerne er i redskabsrummet, og jeg skal derfor lige udenfor, både i regn, slud, sne og blæst. Det bliver en vane forhåbentlig.

Torsdag og fredag i uge 29 fik jeg lavet det sidste på højbedet i baghaven, der kom ral på, og der blev lavet finish i forhaven. Nu er det så kun mig der mangler at få placeret krukker rundt i haverne, med indhold mm. Valgte at vente til sensommeren og efterårets planter kommer, der var jo ikke rigtig noget tilbage af sommerens planter. Og jeg skal hilse og sige, det er så lækkert, tusind tak. Jeg er bare så glad. Har for øvrigt købt parasol og en god havestol til mig, de gamle var defekte. Mens yngstepigen og svigersønnen knoklede, forsøgte jeg at underholde Otto og Frida, på et tidspunkt gik turen til Struer, hvor vi fik os en is. Det blev ikke til de store udflugter i år, da det jo kun var lidt finish der skulle laves, derfor var der ikke så meget arbejde.

I fredags blev dagen lidt anderledes end planlagt, var til frisør fra morgenstunden, og skulle lige have lidt småting med på vejen hjem da telefonen ringede. Det var yngstepigen. Sønnike ville komme forbi til aften for at fejre fødselsdag, han fyldte 37 år dagen efter, altså i lørdags, hvor han skulle arbejde i min. 12 timer. Der måtte lige sadles om, planen var sat i søen, for at blive ændret en god times tid senere, menuen blev ændret. Jeg havde ikke sovet natten mellem torsdag og fredag, en øv nat, heldigvis fik jeg lige en powernap overmiddag. Vi hyggede alle 6 i min have. Menuen blev gammeldags kylling med mormorsalat .

Lørdag gik turen til Aarhus. Min fætter fyldte 60 den 27. juli, og fejrede det lørdag til frokost. Det var en super hyggelig eftermiddag. Vi var samlet ikke langt fra Banegården, lige overfor Rådhuset. Derfor parkerede jeg i Bruuns Galleri, og nåede lige en lille strøgtur. Desværre nåede jeg ikke det nye Salling Roof, derfor kræver det endnu en smuttur til Aarhus i sensommeren. Snakken gik lystigt i godt 4 timer før jeg igen fandt bilen og satte næsen mod Holstebro.

I dag søndag er blevet brugt til det jeg skulle have klaret fredag. Der var lidt travlt, heldigvis nåede jeg at tømme vasketøjskurven, da der var noget der nu er pakket i den lille kabinekuffert. For i morgen tidligt, ja meget tidligt, sætter Otto, Frida, Svigersønnen, Yngstepigen og jeg næsen mod Berlin. Vi skal med toget, og det med afgang kl. 6.18. Vi er hjemme igen fredag aften hen omkring kl. 23.00. Det var lidt impulsivt, da der vi har rodet med camping i DK, sommerhus i DK, bare lige et smut over grænsen, en tur til Kbh. Turen til Berlin var det billigste, så der er plads til flere is og aktiviteter. Derfor må jeg meget snart finde under dynen. Håber virkelig jeg kan få lidt søvn, for det har haltet de sidste 3 nætter, jeg har været så overtræt, jeg ikke har kunnet finde hvile.

Glæder mig til den sidste ferieuge, det bliver så spændende, med Berlin.

God hverdag, ferie eller bare en dejlig ny uge til dig.

4 Comments

 • Ann-Birgitte Pedersen 1. august 2022 at 08:50

  Det højbed er blevet flot. Jeg glæder mig til at se krukkerne med blomster, når du når der til.
  Dejligt at blive klippet.
  Hvor var det godt, at i fik ændret planerne, så i fik fejret Kim`s fødselsdag om fredagen. Tillykke til og med Kim.
  Jeg ønsker Thilde, Otto, Frida, svigersønnen og dig en vidunderlig ferie i Berlin.
  Jeg glæder mig til, at vi finder en dag, hvor vi kan ses,, når hverdagen igen melder sig.

  Knus Ann

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 2. august 2022 at 06:34

   Tusind tak kære du. Der skal nok komme billeder.
   Ja, så godt du havde været til frisør, det er altid skønt.
   Vi hyggede til fulde i fredags og der blev hygget om Kim.
   Vi nyder det til fulde allerede.
   Lige pludselig dukker der en onsdag op uden aftaler eller en lørdag/søndag.

   Reply
 • Catarina 1. august 2022 at 18:10

  Aiii for shit da med det køleskab, men dejligt at du ikke selv skulle ud og investere, selvom du jo havde købt med en lille fyser for oven, og det er da en smule træls at skulle ud i skuret, specielt når vi når vinter.
  Hvor er dit højbed bare blevet flot og det bliver helt sikker noget som du kan glæde dig over i de næste mange år fremover, og ja med krukker her og der, bliver det bare så flot en have du får og har fået 😀
  Stort tillykke med sønnike og din fætter 🇩🇰🇩🇰
  Woooo nu er du i Berlin, hvor fedt med sådan en lækker impuls rejse og det siges at Berlin er en fantastisk by, selv har jeg endnu tilgode at besøge byen. Nyd ferien rigtig meget Karin. 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 2. august 2022 at 06:47

   Desværre er det lige der jeg selv skal have pengepungen op, køleskab og opvaskemaskinen er mine egne. Og det der gør det vanskeligere er nogle specialmål der ikke lige passer så godt, samtidig med det bliver afgjort her i sensommeren om vi skal have nye køkkener i vores boligforening, og bliver det vedtaget får vi også køleskabe. Hvis det bliver vedtaget, håber jeg det er muligt at sælge det jeg købte. Og ja, det med skuret, desværre er der ikke lige et alternativ, derfor må en ny planlægning til.
   Takker begge blev fejret præcis som de ønskede.
   Jeg er allerede solgt, så spændende en by. Kontrasterne er stadig synlige, altså øst/vest. Når vi lige har omstillet hovedet til mange mennesker på en lille plads, uanset hvor vi færdes, og samtidig erfaret der dog stadig er en accept med afstand mm., så flere skilte med 1½ meters afstand, og det var jo en af restriktionerne her i området. Og ja, mundbindet er fremme igen i den offentlige transport. Hvis du vil på en storbysferie, så føj Berlin til listen.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.