Sådan havde jeg det i nat

Et dejligt syn, hi hi, og hvad var årsagen så……

Var selv ramt af lidt udfordringer før jeg kunne finde ro, så den bliv godt midnat før roen indfandt sig, men lige inden jeg gik ind i den dybe søvn var der et par berusede kvinder der råbte en dialog om hvor den ene boede, det passede til at det var medens de gik forbi min opgang og det var så det, desværre måtte jeg lige finde den indre ro tilbage, om jeg nåede det, eller jeg bare håber det nu her i skrivende stund, det vides ikke med bestemthed, for hvorfor jeg var så “smuk”, skyldes nogle unge knægte, der legede med deres top tunede knallert, og kanonslag, de drønede frem og tilbage i en god time.

Jeg sidder her med en modbydelig hovedpine (manglende søvn) total kvæstet og stor mangel på koncentration, det er andre der er årsagen til disse udfordringer, krydser fingre for jeg kan få nedkæmpet generne, og få en fantastisk dag, når solen har fået brændt tågen væk.

Med dette syn skal det nok lykkes, og masser af dejlig ro, inden jeg skifter gear til nu skal jeg snart på job mute håber jeg J

4 Comments

 • Catarina 12. september 2014 at 08:22

  Puha, det er bestemt ikke rart at have sådan en urolig nat med masser af forstyrrelser og ringe mulighed for en god og “helende” søvn. Håber hovedpinen letter som tågen er ved at gøre det her og din dag bliver fantastisk. Det er jo trods alt fredag og en solrig weekend er inde for rækkeviede. 🙂

  Reply
  • abildjyden 12. september 2014 at 08:33

   Måtte lige ty til lidt smertestillende, så den er næsten væk, nu er det kun trætheden der presser sig på, skal nok klare det, solen er der bag tågen/disen.

   Det bliver en vidunderlig weekend vejrmæssigt <3

   Reply
 • Madame 12. september 2014 at 08:52

  Uha, det lyder som om, du bor et sted med meget larm. Jeg håber, trætheden forsvinder – rigtig god weekend til dig!

  Reply
  • abildjyden 13. september 2014 at 10:55

   Der er meget larm ja, jeg bor i Holstebros Vollsmose også kaldet Trekanten. Normalt har jeg ørepropper i fredag lørdag, men tør ikke i hverdagene, har jeg en nat/morgen, hvor jeg ikke lige hører/mærker tidspunktet for nu skal jeg op grundet ørepropperne, det er jeg ikke glad for. Har, som du jo ved, brug for en rolig opvågning inden hverdagen tager imod.
   Jeg er nu dejlig udsovet og afslappet 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.