Sådan tjener Facebook penge på dig | viden | DR.

Jeg ser ikke reklamerne da Adblock er en mulighed. Men før jeg fandt denne løsning nåede jeg at undre mig. Jeg må altså være en spaltet person, de reklamer der var, siges at være målrettet mig, men jeg var overhovedet ikke interesseret, faktisk afskyede jeg mange af reklamerne.

Tilhører jeg en målgruppe jeg ikke kender til, har da ellers læst en del markedsføringen, kan bare ikke lige finde den gruppe jeg hører til, og hvordan man skal fange typer som mig. For ja, jeg vil kun det jeg selv vil, altså det billed jeg har skabt for det indre,  findes det ikke så glem det, så kan i ikke nå mig.

Tænker lige på en dialog omkring et spisebord med 3 generationer.

Når vi kommer ind i en beklædnings butik i dag i Danmark, bliver du overfaldet med, hvad kan jeg hjælpe dig med, det slipper du for i Rumænien, og det nævner jeg, og siger jeg nyder det at kunne gå for mig selv og finde det , jeg selv har lyst til, og har kun brug for assistance hvis jeg henvender mig. Den ældre generation vil meget hellere have den personlige kontakt, og sker det ikke straks efter entre i butikken, så går de igen. de unge støttede op om mine tanker. Sønnen var med, og han og jeg tænkte straks på Mc Donalds mersalgs koncept, altså bestiller vi en mellemmenu, forsøger de sig med en stor menu, eller en is. Mine 2 yngste har begge været ansat på Mc Donalds, yngste nåede at blive Manager og var der i 6 – 7 år.

 

 

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.