Så´en har det altid været

Jeg ser og hører dette konstant. Sådan som det altid har været – Sådan skal det blive igen. Eller sådan har det altid været og sådan bliver det ved med at være.

Hvergang du åbner for medierne pt., hører vi debatten omkring grænsekontrol. Det blev ændret i 2001 i forbindelse med Schengen aftalen, om jeg var for eller imod på daværende tidspunkt er ligegyldig nu, for i dag er jeg imod, vi igen skal have en mur omkring DK.

Vil vi have Berlinermuren tilbage?

Vil vi have Jerntæppet tilbage?

Skal vi tilbage til Enevældet?

At gå tilbage, er det samme som ikke turde se fremad.

Hvorfor ikke tænke visionært?

Hvorfor er vi så bange for det nye?

Selvfølgelig vil der være mere kriminalitet. Det beror jo på misundelse. Okay, så lad os arbejde på begrebet misundelse, fremfor at smide folk ud til ingenting, bygge en stor mur op omkring det der kalder sig det Lykkelige Danmark. En mur til isolation.

Kig ud – Se frem

Vi kan lærer så meget, hvis vi er i møde kommende, aktiv lyttende og modtagelig. Sæt dig ned og tal med dit barn, du vil modtage så mange gode input, selv fra vuggestuebørn, de lærer,  observere og udfører mange givende ting der kan benyttes langt ud i fremtiden. Vuggestuebørn dømmer ikke. Selvfølgelig tænker de ikke i konsekvenser, det gør jo ondt at lade sig falde baglæns ned fra et bord, vuggestuebarnet lader sig falde, og vupti, der står en griber. Vi kan lærer af det, for vuggestuebørnene har en stor tro på alt kan lade sig gøre, indtil det modsatte er bevist.

Den største glæde er udvikling, udsyn, varme smil……

Åben overfor nytænkning – Prøv grænser.

No Comments

Skriv et svar