Seneste prognose: Stormen rammer tidligere end forventet | Vejret | DR.

Jeg var ikke hjemme da den “hurtige” orkan ramte DK. Denne gang er jeg. Nu er jeg glad for min lys kæde ikke ville som jeg ville. Det var ellers meningen jeg ville sætte den nye til i dag, men nu venter jeg til weekenden, og det med det hele derude på min dejlige altan. Jeg pakker lige det væk der er fundet frem.

Jeg har lavet aftaler med kørerlejlighed , hvis nu fredag morgen stadig har de dersens kaste vinde, der kan være farlig for cykellister.

2 Comments

 • Catarina 4. december 2013 at 17:10

  Vi er meget spndt på hvordan det bliver og om vi kommer til at miste flere træer.

  Reply
  • abildjyden 5. december 2013 at 07:59

   Jeg krydser fingre for vindretningen gør i ikke bliver ramt som den 28/10. Jeg kan jo ikke sammenligne.
   God “Bodil” dag.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.