Sengetid eller

Dagen i dag er gået med masser af nusse oprydning. Jeg er en samler af format, jeg gemmer udklik fra en masse steder, det har jeg gemt, dog ikke fået det læst, arkivet, eller klistret ind i diverse mapper jeg har liggende. Det har dagen i dag gået med, samt fået tjekket en masse ugeblade for ovenstående, samt en masse madopskrifter, det har jeg også en hang til at gemme. Disse madopskrifter skal sorteres i morgen, og arkiveres eller skrives ind hvis det er med tryk på bagsiden.
 
Jeg har været nede og besøge min søn i dag. Han måtte gå hjem fra arbejde natten til tirsdag. Han har meget ondt i armene, hvad det er, er kun gætterier, i 7 mdr. har teorien været en tennisalbue, jeg tror ikke det er det, det symptomerne stemmer ikke helt mere. Heldigvis har han en tid i morgen hos lægen. Det er en knæk for en ung mand på nu 21 år. Jeg er ikke helt klar over om det har været en af årsagerne til han reagerede som han gjorde i søndags, skidt pyt, det er et overstået kapitel det i søndags, det var i søndags, for lidt siden var det onsdag nu er det torsdag, det er glemt. (Tak for støtte). Jeg trængte bare at få det ud, det hjalp mig, håber min søn forstår, hvis han læser indlægget. Det gør han det ved jeg.
 
Sikke de ændringer der er sket her, nu skal mange af os have reklamespots på vore sider, ønsker vi dem fjernet skal der betales ved kasse 1, intet er jo gratis, efterhånden. Heldigvis kan vi fortsat udveksle vore tanker her, og lade andre tage del i vores hverdag, eller hvad det nu er vi føler.
 
Kan i alle hygge jer til jeg igen forvilder mig herind.
 
Krammer fra Karin
 
 

No Comments

Skriv et svar