Siden sidst

Jeg er ved at være kommet godt på plads, og føler virkelig det er et vidunderligt sted jeg her har fået mig. Der befinder sig stadig flyttekasser her og der, der ikke er blevet pakket ud, et par stykker er med julepynten, som jeg jo snart vil finde frem, andre er med pynteting til hjemmet, og billeder engros.

At flytte rundt på kasserne er et mareridt, ryggen sagde fra, og det kostede lige nogle dage med bare ingenting, og jeg er bekendt med det, sådan er det bare, og spekulere i hvad jeg kunne have gjort er ikke brugbart nu, jeg skal tænke på hvad jeg kan gøre nu i stedet for 😉 – Kulden har så ikke lige været den bedste gæst, for jeg kan tage det næste skridt, har dog fundet min måtte, min pumpe til pilates bolden etc., så det ikke kun er traveturene der er kommet på plads. Så nu har det bare med at gå fremad i små step.

Der har været mange hyggestunder siden sidst, jeg har brugt de timer hvor jeg har haft overskud til at være i selskab med mit kæreste guld. Dejlige stunder. Det er så skønt.

Jeg er ved at kunne finde rundt her i mine nye omgivelser, og dog, kommer til at dreje for tidligt eller for sent, hækkene ligner jo hinanden, og det gør stierne også, når der ikke er vejnavne på 😉

I dag bliver der lavet en revideret to do liste, den gamle var der jo ikke lige taget højde for ”rygsmerter”, og de forholdsregler der kommer i kølvandet på det. Jeg har jo altid disse smerter, men skal bare lige igen finde mindsettet frem, der kan håndtere smerten, generne af dem, jeg ved hvor denne evne ligger, og hvordan jeg igen finder den. Der skal være struktur, og plads til ingenting.

God søndag og fortsat god november.

10 Comments

 • Mette 13. november 2016 at 10:54

  Æv bæv med ryggen. Håber den arter sig snart. Ser dejligt ud, hvor du bor:)

  Reply
  • Abildjyden 13. november 2016 at 19:29

   Det er så dejligt her og meget mere ro. ?
   Jeg var på tur i solskin her i eftermiddag, kalder det travetur, men det var mere en slentretur ?

   Reply
 • Lene 13. november 2016 at 12:50

  Pøj pøj med den reviderede liste og god søndag til dig. Godt du ved hvordan du skal takle dine rygsmerter.

  Reply
  • Abildjyden 13. november 2016 at 19:31

   Tusind tak Lene. Listen er mere overskuelig nu ?
   Det vender lige pludselig med rygsmerter.

   Reply
 • www.skøreliv.dk 13. november 2016 at 20:07

  Trods ryggen, der driller, så lyder – og ser – det godt ud! You’re on the right track, baby, som de synger i sangen :-). Keep up the good work!

  Reply
  • Abildjyden 14. november 2016 at 06:29

   Tusind tak. Jeg får en kasse pakket ud, tager en hvil, stiller lidt på plads, tager en hvil osv.
   Derfor små skridt, og altid lidt fremad ?

   Reply
 • Catarina 15. november 2016 at 15:29

  Aii, sikker noget at ryggen sådan lige skulle lave bøvl, men på den anden side – når du ikke selv vil hører, må du jo føle (sagt med alt mulig glimt i øjet) Nu får du slappet lidt af og kan lave et par lister der passer bedre ind til det tempo som du jo ved du skal holde og dermed også pauser til at yde naturen, og de dejlige børnebørn. Kasserne flytter ikke sig selv, men de løber heller ingen vegne og hvis de ikke står i vejen, så går det nok 😀

  Reply
  • Abildjyden 16. november 2016 at 09:30

   Tusind tak søde Catarina, dine ord varmer. ?
   Jeg fik revideret to do listen, noget blev slettet helt, ligger nu på listen for 2017. Noget andet blev tilføjet, december nærmer sig. Ordet PYT fik en lille plads, det var nødvendigt. ?

   Reply
 • Celena 19. november 2016 at 14:05

  Take care and enjoy your house! There is no rush… all the unpacking will eventually happen and, if not, that is what closets are for 😉

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.