I år har jeg valgt ikke at bruge feriedage her i julen. Det har jeg ikke gjort i flere år. Tror måske jeg vil tænke anderledes næste år, nu får vi se, der kan jo ske så meget inden vi skriver julen 2016, derfor forbliver jeg ved den 22 december 2015/Julen 2015

Dagen i dag bliver lang, det er jeg godt klar over, sådan er det, og jeg glæder mig.

En ½ time efter fyraften sidder jeg hos frisøren, glæder mig, for det trænger. Herefter skal jeg gøre mig klar til jeg skal være babysitter for Otto, præcis hvornår ved jeg ikke i skrivende stund, derfor må jeg stå standby.

Den 23/12 – og 24/12 står i familiens tegn. Herefter er der ro hos mig, dagene er stille og rolige, ingen stress og jag, bare julefred, og det for krop og sjæl. Jeg trænger virkelig til det, efter en meget grim tur med maven slut november, primo december.

12 Comments

 • frubech 22. december 2015 at 08:13

  Jeg holder fri de her tre dage inden jul. Synes der er så meget forberedelse som det er dejligt at have god tid til. Og så skal jeg foresten også til frisør 🙂

  Rigtig god jul til dig.

  Reply
  • Abildjyden 23. december 2015 at 07:11

   Du har fuldstændig ret Mette, der er meget – det kan jeg godt mærke.
   Så er vi begge super fine på håret, det er så skønt, nyder det 🙂
   Tusind tak og i lige måde.

   Reply
 • Pia Charlotte 22. december 2015 at 08:35

  Ønsker dig en rigtig glædelig jul kære Karin.

  Reply
  • Abildjyden 23. december 2015 at 07:15

   Tusind tak og i lige måde kære Pia Charlotte.

   Reply
 • Mette 22. december 2015 at 09:10

  Lyder hyggeligt:) Ha’ en dejlig jul:)

  Reply
  • Abildjyden 23. december 2015 at 07:15

   Det bliver dejligt.
   Tusind tak og i lige måde Mette.

   Reply
 • Betty 22. december 2015 at 21:21

  Det lyder som en dejlig plan 😉

  Reply
 • Catarina 24. december 2015 at 04:32

  Jeg har virkelig nydt at have de mange dage og selvom de har været der, synes jeg alligevel at jeg har for lidt tid, men jeg når det hele alligevel og uanset hvad, så bliver det jul og dermed kommer der også en bunke fridage. Du og familien ønskes en rigtig hjertelig jul, må julfreden-, glæden- og glansen sænke sig over jer. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 25. december 2015 at 00:57

   Dejligt du har nydt dine fridage, og har plads til en god uge mere. Kender det godt med den manglende tid, kan også godt nyde mere frihed, tror vi alle drømmer om det ?
   Jeg nyder hvert et øjeblik med mit kæreste guld. Og det med masser af julefred.

   Reply
 • Pigen fra landet 25. december 2015 at 19:25

  Jo man når jo det man skal, altså det der virkelig betyder noget. Vigtigst er det ikke at føle sig presset og stresset, der skal også være plads til nydelse. Her har vi nydt en stille men aldeles hyggelig juleaften.
  Glædelig jul til dig.

  Reply
  • Abildjyden 26. december 2015 at 09:51

   Tusind tak Pia.
   Her har jeg nydt det til fulde, og nyder stadigvæk. Skal først møde kl. 11.30 mandag, da det er mig der skal have “lukkevagten” på telefonen, og ja, jeg møder ind til min frokost, har jo ikke mere en 4 timer på job 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.