November lakker mod enden

 Nu er det sidste dag i november og december banker på. I morgen er det første dec. Og der begynder julekalenderne i tv, radio, og lågerne bliver åbnet rundt i diverse hjem, på arbejdspladser, i børnehaverne, på skolerne, jeg kunne fint fortsætte. Det var ikke det jeg ville berette om, så venter lige en gang.

Bolde i luften

Der har været kaste flere bolde i luften, et par stykker svæver stadig, de skal nok blive grebet, og blive fortalt om. Men jeg vælger at fortælle om de bolde der er blevet grebet.

Mit hjem

Den sidste weekend fik jeg begyndt ophængning af hylder etc. i mit hjem, det er så vidunderligt. Glemte bare lige at få et kørekort til en boremaskine, så venter på vi kan finde en stund til det sidste. Kultegningen er lavet af min morbror, det er et elsket minde. “guldrammen” er skabt til et billede i sort/hvid af Otto og Frida, så er ved at spare op, eller ja, det er på ønskesedlen. En lækker kasse jeg fandt, hvor nogle ting med affektionsværdi står og pynter. Skal ikke glemme mit staldvindue er fundet frem , og hængt op.

Udenfor

Der blev samtidig tid til at få pyntet lidt op udenfor, både med lys, lidt planter etc. nu mangler der kun lidt nisser, har noget, men ønsker mig et eller andet, noget helt specielt, det bliver så først næste år.  Som jeg før har sagt, Rom blev ikke bygget på 1 dag.

Min fri onsdag

Yngste arbejder jo forskudt, så en ganske almindelig dag fra kl. 7 – 15 er yderst sjældent. Det skete så lige på min fri dag. De 4 andre dage åbner dagplejen kl. 6.30, så kan hun godt nå på job, onsdag åbner Fridas dagpleje 6.40, at aflevere og nå til den anden ende af byen på 15 min – 20 min. Hm… Jeg slog til, så kunne Frida og jeg hygge med Ramasjang og havregrød, inden vi skulle afsted.

Udredning og kontrol

Det har jeg jo forsøgt at ligge på min fridag, ikke alt kunne jeg få placeret der, men det meste. Ja, det er opfølgning etc. efter min indlæggelse. Jeg har aftaler mere eller mindre hver onsdag frem til ultimo januar. Det er dejligt det hele bliver fulgt så tæt. Onsdag formiddag blev til hele 3 venteværelser. Svarene kommer først senere, dog var der en enkelt der kunne udredes torsdag middag, og her var alt perfekt, ikke flere opfølgninger på infektions og væsketal. Dejligt.

Torsdag en feriedag

Og hvorfor så det. Jo der var bedsteforældredag i Ottos børnehave om formiddagen. Derfor var bedstemor og jeg på besøg. Vi kunne klippeklistre, bage pebernødder, trille havregrynskugler og lave dekorationer. Otto ville dog helst lege. Fik lige et billede af ham, hvor en bil er på vej i vaskehal/værksted. Da Otto har været syg med hoste, ondt i halsen og feber, tog han med hjem efter en hyggelig dag i børnehaven, og var med mor og undertegnede på indkøbstur, Madam Tulle og Fjand Gårdbutik. Otto hyggede sig, og der var næsten ingen pilfingre. Det var en hyggelig dag.

Ups det er jo 1. dec fra morgenstunden

Jeg blev træt, og ja, nåede ikke færdig med dette indlæg, så overskriften, derfor er der lige blevet tilføjet et eller? Der kommer en 1. december låge, om det bliver til en 2. dec. osv. det vil tiden vise. For trætheden kan stadig overrumple mig vildt og voldsomt. Jeg vil jo stadig have min kroniske udbrændthed, den forsvinder ikke, og har ikke været en del af min indlæggelse. Så den skal passes ind i min hverdag, præcis som jeg har været bevidst om i 10 år eller mere.

2 Comments

 • Celena 4. december 2017 at 01:30

  It looks so cosy… both inside and out! Happpy Grandparents’ Day 😉 xox

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2017 at 07:13

   Tusind tak Celena. Det var en dejlig dag.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.