Sidste sommerdag 2008

Det har været en dejlig weekend. Jeg har bare lavet overhovedet ingenting, altså praktisk. Jeg har læst en masse gamle artikler jeg har haft liggende, jeg har travet ture, været på cykelture, og så var jeg lige omkring Kvickly her i eftermiddag, jeg er vild med et bestemt brød de bager, så indkøb jo.., det var det jo, det var jo lidt praktisk.

Jeg var så super heldig at se min drømmebil i dag, den står øverst på min ønskeseddel, det har den gjort i mange år, nåh jo har kørt i en grøn af slagsen, det var bare med fast tag, og jah, jeg var ikke ejeren.

clip_image002

Jeg kunne da godt tænke mig bussen, motoren skal selvfølgelig være tip top, så tage en tur rundt i syd Europa, og her skulle drømmefyren da lige med, så var vi jo 2 😉

Jeg har fået tilrettelagt den kommende uge, håber jeg har givet luft til noget uforudset. Jeg har virkelig brug for en uge, hvor tingene glider, og jeg ikke vil gå den kommende weekend i møde, lige så kvæstet, som jeg mødte denne.

Jeg har lige taget mig sammen til at kontakte en forening her i regionen for Hypermobile. Det kunne være rart at tale med andre der kender til de diffuse smerter jeg taler om. Ja, tale med nogle der ikke tænker, sådan noget hypokondri, jeg har lige fået svar pr mail, jeg er blevet medlem af foreningen, og ja, hende der svarede, bor ikke så langt fra min mor. Det er helt sikkert, det vil jeg benytte mig af. Jeg bryder mig ikke om at ynke, dog har jeg brug for forståelse, indsigt i, hvorfor jeg klynker. Ikke kan helt det, jeg bare brænder for. Hvorfor jeg skal huske at være super god ved mig selv. Være super opmærksom på, hvad kroppen fortæller mig. Jeg må nemlig ikke presse mig til det yderste, jeg må ikke tage ekstra vægt på, hvis jeg styrke træner, jeg må ikke overstrække de berørte led. Det der er så vanskeligt ved denne kroniske lidelse er, nogle kan udnytte den, og slippe helt for smerter, andre kan blive helt invalideret. Derfor er jeg rimelig tilfreds, jeg kan jo noget 😉

Nu vil jeg finde i køkkenet, aftensmaden er meget nem. Jeg faldt over en fiskefilet i Kvickly, jeg kan da godt tillade mig et stykke brød med fiskefilet og remoulade i dag. Det er meget længe siden.

clip_image004 Nu vil jeg finde i køkkenet, aftensmaden er meget nem. Jeg faldt over en fiskefilet i Kvickly, jeg kan da godt tillade mig et stykke brød med fiskefilet og remoulade i dag. Det er meget længe siden.

No Comments

 • Catarina 1. september 2008 at 06:37

  Det lyder som en rigtig god plan for ugen. Jeg har delvist hypermobile led, men er heldigis ikke plaget af smærter, har hørt at andre er det.

  Det er godt du ved hvor dine grændser er. 🙂

  Reply
 • abildjyden 1. september 2008 at 17:49

  Catarina:

  Tusind tak….

  Du skal være glad for du er en af dem der slipper for gener/smerter. Jeg ved efterhånden hvor mine grænser er, søvn er en vigtig brik 😉

  Reply
 • Marianne 1. september 2008 at 19:25

  Godt du fik koblet af og det lyder spændende med den forening (anede ikke dens eksistens). Jeg er multi hypermobil er opr. så mange gange i mine ben og nu hvor jeg er rykket op i en anden aldersklasse kan jeg godt nok mærke det…

  Reply
 • abildjyden 2. september 2008 at 21:38

  Marianne!

  Dejligt at få koblet fra ja, jeg nød det.

  Det er meget forskelligt hvordan hypermobilitet udarter sig. Omgivelserne bliver forvirret, når jeg fortæller om hvor og hvordan jeg har ondt. Håber du passer rimeligt på dig selv,

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak