Skøn morgenstund

Vågnede til en dejlig blå himmel, og masser af solskin. Så godt der var en masse skyer rundt omkring, skidt pyt. Solen skinnede 😉

Min dejlige mor gjorde mig så glad i går. Hun gik selv en tur med rollatoren, en længere tur, og helt alene. Hun er faldet en del gange, dog ikke efter hun har fået rollatoren, men troen på sig selv har ikke været der. Hun har ikke mange muskler tilbage, derfor blev jeg så glad.

I dag vil jeg hygge med en Tour de France bjergetape. Det er en af dem der slutter på toppen. Det er bare så hyggeligt. Håber de vil lege – så stikker vi – alle dem fra klassementet. Ønsker dem der har samme interesse god tur.

No Comments

 • Marianne 19. juli 2009 at 11:34

  Jeg kan godt forstå at du blev glad for Mors gåtur…. Her står den på slow dag så mon ikke vi skal se dagens bjerg etape…Rigtig god resten af weekenden til dig og dine 🙂

  Reply
 • abildjyden 20. juli 2009 at 10:27

  Kære Marianne!

  Hver gang mor gør fremskridt stråler jeg som solen 😉

  Her blev søndagen dyrket fuldt ud 😉 – Kom hviledagen ihu….

  Reply

Skriv et svar