Skønt vejr

Jeg har lige fået en mail fra en gammel folkeskole veninde, det varmer bare helt vildt, vi har talt sammen 1. par gange efter vi er blevet voksne, men det er alt for lidt desværre. Dog er vi blevet enige om at året 2006 bliver året vi skal mødes igen. Jeg vil meget gerne besøge hende først, så det skal jeg her engang i foråret. Det var ikke lige det hun skrev om, mere hvordan hverdagen forløber etc.

I aften vil jeg sende hende en mail, spørge om vi skal finde ud af noget, for hun kender både mig og min familie, selvfølgelig er det for mange år siden, men er det ikke det vi bestod af dengang, vi indeholder også i dag, bare udviklet med de oplevelser af både positive som negative sider der har været forbi os siden.

Ønsker jer alle en fortsat god lørdag.

 

Knus fra Karin

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.