Skade i mandags

Mandag var en barsk dag, det har den kære læser allerede bemærket under mit indlæg i mandags, godt så….
Tirsdag gik jeg til kommunen omkring det vejarbejde hvor uheldet fandt sted, det var ikke kommunens vejarbejde, ham der kunne give information om hvem der stod for opgaven var først på kontoret her til morgen.
Det var fjernvarmen, og her tog jeg kontakt, skaden bliver anmeldt, det krav jeg stiller er refussion af de 20 % samt lidt til svie og smert. Skadesanmeldelsen er sendt ind til forsikringsselskabet i dag. Håber ikke de arbejder så langsomt, uanset resutaltet af svaret, jeg kan jo ikke lade være med at tænke på hvad resultatet bliver.
Jeg vil til at spare op til reservebriller efter jul, det er en ting der er helt sikker. Louis Nielsen har tilbuddet ved køb af 2 par briller fåes det ene til ½ pris. Hvis det drejer sig om 1 solbrille og 1 reservebrille – (denne kan bruges til sport etc) behøver jeg jo ikke alt det fine fra en rigtig optiker, den skal jo kun bruges til når jeg løber en tur, træner, eller hvis der sker en skade på min hovedbrille……, glasset kan jeg få til kr. 1200,- og stel fra pris kr. 288,- Får jeg ca. kr. 2000,- fra inden 28.2.2007 så gør jeg det for det er faktisk nødvendigt for mig, dette er ikke sjovt at gå rundt ikke at kunne se. Æv.
Så I kan jo godt se hvorfor jeg spekulere så det knager og brager, især med anmeldelsen fra fjernvarmen, håber der kommer lidt derfra på en eller anden måde.
Kram til jer derude.
Karin

No Comments

 • Anita´s Linkspace 23. november 2006 at 20:39

  Hej Karin
  Jeg håber sandelig, at du får held med din anmeldelse.
  Jeg bære selv briller og det er skam ikke nemt at undvære dem…man føler sig så handicappet.
  Knus fra Anita

  Reply
 • Jytte 25. november 2006 at 16:17

  Hej Karin
  Tak for din kommentar i min space
  Jeg har skrevet læserbreve om både kræft og sclerose for ikke så længe siden
   
  Så til dig selv
  Du er vel nok uheldig, jeg ved det er en dyr "fornøjelse " du der har været ude for
  Jeg har selv haft briller fra jeg var 12 år, det har været dyrt  i det lange løb, mine briller er ret stærke og selv om jeg tager de ret billige stel koster de mig altid omkring, eller godt, 4000. kr
  Så du har sandelig ret i, det er dyrt
  Sygeforsikringen betaler ikke ret meget, så det er en ordentlig udskrivning, når man ikke har for meget at slå til søren med i forvejen
  Erstatning kommer du desværre nok til at vente længe på, de ridder jo aldrig den dag de sadler, kommunerne
  De kørende kan du nok skyde en hvid pind efter, sådan er folk jo i dag, man skal ikke vente hjælp nogen steder fra, der findes så meget egoisme så det er til at kaste op over
   
  Men, nu vil jeg ønske dig alt godt og held og lykke, håber du kommer over det også
  Det andet går det forhåbentlig  godt med ?
   
  Tanker og knus fra Jytte
  Håber ikke du også slog dig for meget, du har da lige været gennem så meget andet, så NU må det altså være nok

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.