Skærtorsdag

Hyggeformiddag, tænker over hvordan jeg skal gribe en udfordring an. Min altan. Går jeg i krig med forårsrengøring etc. må jeg gribe ind i naturens orden. Jeg kender ikke så meget til fugle, har faktisk aldrig haft interessen, så hvad og hvilken fugl det er, der har bygget flere reder i tagrenden, på taget, lige over min altan, det ved jeg ikke. De larmer meget, sviner meget, og slæber meget store grene til. Jo, de er rimelig store, har et langt næb, og virker lidt sorte i det.

I aften kommen sønnen og yngstepigen med kæreste for at spise lammekølle, har besluttet jeg vil tale med dem om at hjælpe mig. Jeg har brug for at få min altan hyggelig, den er nemlig sydvendt.

Jeg er ked af det, hvis det er ulovligt det jeg gør, men jeg kan bare ikke klare, hvis jeg ikke kan benytte min altan.

Undskyld hvis disse fugle er fredet, for mig er de en plage.

No Comments

 • Anita 9. april 2009 at 13:43

  Gad vide, om det er en Skade. De vil nemlig også gerne overtage domænet herude hos mig, men duerne kæmper en kamp for at holde dem væk og så kæmper jeg med at holde begge fuglearter væk 😀

  Ihvertfald håber jeg, du får jaget den væk, så du selv kan få ro og fred 🙂

  Reply
 • abildjyden 13. april 2009 at 10:13

  Jeg valgte at vente…. Der er møde i morgen aften tirsdag. Det er et ekstraordinær møde, vi skal have nyt tag, nye facader og noget med nye altaner.
  Vi skal ligne alle de andre boliger her i trekants området.

  Jeg har 2 ting jeg gerne vil have indflydelse på.

  1. Hoveddøren skal kunne og skal være låst.
  2. Altanerne må ikke få disse glas lukkede partier.

  Reply
 • Pia Charlotte 15. maj 2009 at 07:26

  Håber du har fået styr på dine logerende ude på altanen. hihihi. Ja fugle grisser meget – her er der svaler der bygger oppe under taget, men det er til modsatte side, hvor jeg ikke har nogen terrasse.

  God dag til dig Karin.

  Reply
 • abildjyden 26. maj 2009 at 09:50

  Hej Pia Charlotte!

  I sidste uge kom viceværten forbi – Han har nu lukket af for adgang via min altan 😉

  Tusind tak.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.