Skt. Hans

Mange mennesker rundt i det danske land er ude at opleve et bål, en båltale, en sang. Jeg vælger at blive hjemme, se en udsendelse på DR1 kl. 21.30.

Årsagen til jeg ikke er ude og opleve et bål skyldes min datter er inviteret til studenter gilde, det er udenfor byen, hun skal være chauffør i dag. Efter ændringerne af ferieåret vil Skt. Hans, hvis den falder på en hverdag, være en dag hvor studenterne springer ud.

 

Skt. Hans bål

 

Jeg kunne godt tænke mig at vi fejrede Midsommer, lidt med traditionerne fra Skt. Hans, bare det er en fredag eller en lørdag. Altid den weekend der er tættest på den 21. juni. Årsagen til denne tanke, kom til mig sidste år. Jeg var til et med til et hyggeligt arrangement. Der var tid til at hygge med grill mad, hyggesnak. Bålet blev først tændt ved tusmørke, og når dette bål gerne skulle nå ned, så det er muligt at hygge med, snobrød, pandekager og skumfiduser, så er det rart at klokken godt kan blive midnat, og tankerne ikke konstant vil være rettet mod den efterfølgende dag, dagen hvor der er et job der skal passes. Det var bare en super skøn aften sidste år, hvor vi både fik alt hvad hjertet begærede, og med snak og sang omkring bålet. Det var et privat arrangement, ingen havde forberedt en båltale, det gjorde ikke noget for mig.

 

Pandekager på bål Skumfiduser Snobrød

 

Nu er det jo ikke sådan i DK, det var kun lidt drømme herfra. Jeg valgte at lave lidt lækkert til min aftensmad her til aften, nu jeg ikke får grillmad.

 

Aftensmad 003

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.