Det har jeg altid hold meget af. Og glæden var stor, da bibliotekerne igen åbnede for udlån, altså fysisk udlån.

Under nedlukningen kunne jeg bestille en pose blandet, men det var ikke muligt selv at vælge. Det fravalgte jeg, og har derfor fået genlæst lidt fra bogreolen. Det var dejligt at dykke ned i “gammelt” litteratur.

Jeg havde en del reservationer på biblioteket, blandt andet disse 2

Biblioteksbøger

Vinterland har jeg ventet på i 1 år, hvor Pitbull skrev jeg mig op til lige inden udgivelsen. De landede samtidig til afhentning. Nu ligger jeg forrest til efterfølgeren til Vinterland, altså Satans Sommer. Håber lige der går et par dage før jeg kan hente den. Jeg er ikke speedlæser.

God aften til dig fra mig.

2 Comments

 • Catarina 10. juni 2020 at 19:24

  Jg elsker at læse og under corona er det blevet til flere bøger – nu da arbejdsdagen igen er normal, er jeg igen infam med at lytte bøger, til og fra arbejde. Jeg kender ingen af de to du der har fået hjem, måske de kan komme i bunken af dem jeg har til fremtidige læserier.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 10. juni 2020 at 19:37

   Det er så dejlig afslappende, og fokus flyttes.
   Jeg har også en lydbog igang, til traveturene der er på gangstier.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.