Små skridt ideen.

Det er en fantastisk tankegang. Fremgangsmåden med små skridt er givende, udfordrende, ja fremragende. Det er udfordrende for personer der skal gearer ned, personer der skal lærer at sige fra, fordi de gaber for højt.

Vi er mange der gaber for stort og bredt. Vore kerneværdier er alt for mange, og hvilke af disse kerneværdier skal sorteres fra, hvilke skal bevares.

Jeg har fået en opgave der er fantastisk sjov, udfordrende og givende. Indenfor 7 dage, skal der findes 4 opgaver, de skal være 100% for egen vinding, og skal samtidig give energi.

Er selvværd og selvtilliden ikke lig god selvfølelse, er det ikke muligt at opsætte kerneværdier, derfor er det vigtigt at få den gode selvfølelse, altså, få energi og ikke trætheds følelse, efter en opgave er udført/løst.

Når jeg ser på ovenstående tænker jeg på Marlows behovspyramide. De forskellige trin skal være opfyldt, før det er muligt at tage næste step.

Når en opgave, uanset den er for egen vinding eller den er for arbejdspladsen, familie, venner eller lignende, så er de fysiske behov vigtige at have styr på. Her tænker jeg især på søvn, hvis tanken er rettet mod mig.

Jeg ser frem til mit arbejde med små skridt.

No Comments

Skriv et svar