Små glæder

Det er så vidunderligt med de små glæder. I øjeblikket er det FaceTime eller bare små opkald fra barnebarnet Otto. Han har fundet ud af hvordan der ringes op. At Otto så vælger den rigtige har yngstedatteren ikke lige gennemskuet hvorfor, selvfølgelig er jeg en af dem der ringes til ofte,  men at Otto siger han vil ringe og finder mig, vides ikke om det er mere held end forstand. (hm)

Disse små opkald gør super godt og glad, især nu hvor jeg har ligget underdrejet mere eller mindre i 14 dage, prøvede at trodse i mandags, men da skulle jeg dope mig med en masse skidteras bare for at dæmpe hovedpinen en lille smule. Desværre, og heldigvis kun håndkøbsmedicin. Jeg vil så gerne om på den anden side, trænger til at komme væk fra dynen, kleenex (har lige taget hul på 5 stang).

Hvergang jeg bevæger mig ud, må jeg begynde forfra føler jeg, i går var jeg til kontrol hos sygeplejersken i lægehuset, ikke for det jeg lige har beskrevet, men en kontrol for lidt andre ting, som vi arbejder med. Det bliver ikke i dag jeg løfter sløret. Dog besluttede vi lige jeg skulle have tjekket mit infektionstal, heldigvis, for den var desværre ikke i normalområdet ( under 1 – 4,8), min lå på 5,8 på, så endnu en kur på surlid var nødvendigt. Samtidig kunne sygeplejersken se noget andet, så vi følger op om 1½ uge.

Jeg vil se fremad, drømmer om de små glæder med forårets komme, kan se vintergækkerne er kommet længere frem ved mit skur, venter dog med at gå derud lidt endnu. Healingprocessen skal ske i slow, ingen forceringer som i mandags, var på job.

Måske var det godt givet ud med sådan en omgang, et tiltrængt spark, husk at se det positive i forhindringerne, de kan give et wake up call.

God weekend.

Ups….. Jeg har det præcis som de vintergækker på billedet, sløret, og manglende koncentration 

8 Comments

 • Catarina 4. marts 2017 at 08:31

  Det er altid dejligt med små hverdags glæder, det er jo dem der holder én igang og det er dem der forhåbentlig er aller flest af. Hvor er det dog træls at du, nu efter 14 dage, stadig døjer med for høje infektionstal og slet ikke er på den anden side af sygdommen. Jeg håber virkelig der kommer styr på det hele og at forårets kommen, kan blive nydt uden for dynen og uden de mange lommeletter.
  Rigtig god bedring til dig søde Karin og nyd det du nu kan og fokusere på at komme ovenvande.

  Reply
  • Abildjyden 4. marts 2017 at 08:50

   Jeg nyder de små glæder i hverdagen, og der kommer mange, det er jo ikke kun fra børnebørnene, men det at gå en tur ud og lytte til fuglekvider, se ned på jorden, hvor der kommer lidt anden farve end bare bark, visne blade, jord, og rimfrost.
   Jeg er optimist mht. helbredet, det må jo vende snart, og jeg ved der snart kommer forår, så der kan komme nye krydderier på hverdagen.
   Tusind tak, jeg trænger virkelig til at komme ovenvande igen.

   Reply
 • Anne Holtegård 4. marts 2017 at 12:12

  Holdnuop er sej omgang? Det kan da næsten kun gå fremad nu! Håber du snart kan slippe dynen og alle de trælse symptomer ? God bedring. ?
  Børn kan mere end voksne forstår. Alle børnesikringsmekanismer kunne ungerne låse op, mens vi gamle ikke kunne finde ud af det?
  Godt du kan få kontakt ud i verden med hjælp fra Otto ?

  Reply
  • Abildjyden 5. marts 2017 at 07:49

   Jeg må så lige krybe til korset. Iflg. Øre næse hals (Feldborg) blev jeg stemplet som kronikker når det drejer sig om bihulebetændelse, når jeg rammes af infektioner mht. forkølelse, så bliver jeg syg, desværre, og det som det kan ende med, ønsker jeg ikke at udsætte min værste fjende for, ikke at jeg kan mærke det, men bare hører og se det, og sidste gang måtte der flere til, sygeplejersken er en gammel barn/ungdomsveninde, hun sagde det var en barsk omgang. Nu roder det lige rundt i hovedet om ikke jeg lige skal tage kontakt til dem i morgen.
   Otto er så sød at ringe til mig hverdag, og fortæller en helt masse, At mor har arbejdsweekend, Frida laver ulykker, far var hjemme så de havde hygget og lavet ulykker sammen. Og herefter bliver der så sagt hej hej.
   Børnene forstår meget mere end vi lige forventer 🙂

   Reply
 • Lene 4. marts 2017 at 19:25

  God bedring til dig, og det må da være helende og glædesbringende at blive ringet op af en skøn gut 🙂

  http://www.underet-er-at-vi-er-til.blogspot.com

  Reply
  • Abildjyden 5. marts 2017 at 07:50

   Tusind tak Lene, lige her i skrivende stund trænger jeg til lidt opmuntring.
   Elsker hvert et opkald <3

   Reply
 • Annemette 4. marts 2017 at 20:42

  Det er da så hyggeligt med små opkald og kun dejligt at det så er dig der øverst på opkaldslisten 🙂

  Træls med al det sygdom. Jeg håber snart det vender og du kommer ovenpå igen..

  Reply
  • Abildjyden 5. marts 2017 at 08:04

   Det er så dejligt livsbekræftende når han ringer. I går var jeg optaget, hvor han prøvede 3 gange, En veninde fra højskoletiden havde ringet, og det var lang tid siden vi sidst har talt sammen. Heldigvis ringede han så igen efter spisetid 😉 – Min datter kendte ikke til opkaldene, hun glemmer at ligge telefonen væk 😉
   Tænker på om jeg må have fat i øre næse hals lægen, får jo ikke tid lige den samme dag.

   Reply

Skriv et svar