Nu er der taget hul på weekenden her i uge 38, ugen har været krydret med dejlige input, trods Frida lige blev mødt med skoldkopper.

Jeg har givet mig selv lov til et par traveture i Vestre Plantage her i byen i denne uge. Det er noget helt andet end en tur rundt langs stisystemet. Mentalt er det langt bedre, jeg finder nyt at fæstne mit øje ved, hver gang, der er langt mere ro. Tak for denne mulighed.

Jeg har været ved at finde efterårs- og vintertøjet frem, hm. Så var det ikke kun til min diabetes kontrol det bemærkes. Ja, der er smut et par kilo fra sidebenene. Det er den omstilling af medicin, der har påvirket det, så dejligt, dog ikke nu hvor alt mit tøj er blevet for stort. Derfor var jeg lige et smut i gågaden Pigernes Verden, det har jeg drømt om længe. Det blev til et par cowboybukser, ikke slim, da jeg trænger til at slippe af med det stramtsiddende omkring mine underben, jeg fandt en sød top til bukserne, og en kjole. Det er altid dejligt at få lidt nyt.

Torsdag eftermiddag og aften havde jeg besøg af både Otto og Frida. Jeg hentede dem begge fra SFO/skole. De havde begge behov for stilletid da vi landede her ved mig, jeg forsøgte at bryde ind, det blev et no go. Derfor blev det accepteret. Jeg havde æren af at servere aftensmad for dem, denne gang blev det hotdog, også en af favoritterne. Jeg har ved en fejl sagt ja til IPad ved bordet, et par gange, forsøgte så i torsdags med at sige nej, kunne dog mærke jeg ikke lige selv var i gear til at tage kampen, den skal jo være helhjertet. Vi hyggede frem til forældremødet i skolen var slut, hvor de begge blev hentet.

Fredag eftermiddag skulle Frida ned og købe den første fødselsdagsgave, til en pige i klassen, hun inviterede mig med, for så skulle vi på Espressohouse her i Holstebro, bagefter. Men hvor er det svært at købe noget, når det nu er de samme ting hun ønsker sig 😊. Biblioteket skulle også lige have et visit. Dog mest for at tegne og lege, nu er der jo kommet skolebibliotek på skemaet hver uge, så behovet er ikke så stort for at låne andre bøger i øjeblikket.

I dag er der også planer. Det glæder jeg mig til. ❤️

4 Comments

 • Betty 24. september 2022 at 22:22

  Jeg kender godt det at fravælge at tage en konflikt. Det kan så blive en anden gang.
  Tillykke med det fine tøj.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 25. september 2022 at 09:07

   Tak Betty, dejligt der er andre der fravælger konflikten.
   Tak og kjolen blev indviet i går 😊

   Reply
 • Catarina 6. november 2022 at 13:22

  Aiii nogle lækre tekstiler du har fundet dig. Je har længe godt ville have et par jeans, da de sidste røg til skrald da vi flyttede og jeg nu ie 1 1/2 ikke har haft nogle. Men synes det er så svært at finde nogle som sidder og som har “den rigtige farve” – jeg er lidt sær med det 😉
  Den plantage ser da dejlig ud og det kunne også være en mulighed at lytte til bøder når man går – jeg gjordet meget da jeg gik til og fra arbejde. 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 7. november 2022 at 16:42

   Vestre Plantage er så skøn – og det på alle årstider. Der er både nåle og løvtræer, muligheder for leg, gang, løb og mountainbike.
   Jeg bliver også bedre til det der lydbogs lytning.
   Vi har alle ret til at være kræsne, vi skal have det godt, nej det er ikke forkælelse.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.