Smilla er 13 år og ansat som trendspotter | Kultur | DR

Smilla er 13 år og ansat som trendspotter | Kultur | DR.

Da jeg læste denne artikel, gik tankerne tilbage til min barndom, ungdom. Jeg var lidt spaltet, 😉 – Indeni var jeg hippie, men var jeg forbi butikken, mine forældres, og de var ved at disponere til den kommende sæson, kunne jeg godt komme med kommentar, tanker etc. Når jeg så læser artiklen jeg linker til, så har jeg også været Trendspotter. Jeg har ofte været med på Modemesse, og her kommet med ideer til, hvad der var en god ide. Jeg gik ikke selv i tøjet, hvis jeg kunne slippe, men bøjede mig i støvet, for ikke at få for meget bøvl :-). Jeg var rebelsk, men havde da lidt omsorg for mine forældre, i ungdoms årene.

Mange i min generation og ældre vil have ondt af denne unge pige, mene hun skal have lov til at være barn så længe som muligt. Men jeg ved, hun gør dette som en leg, hun gør det ikke som et arbejde. Måske har vi her en pige, der om 10 år, vil være verdenskendt, for nytænkning inde for mode branchen.

Ja jeg er spaltet, og det er jeg glad for. Jeg er mig, og ikke en der absolut følger strømmen mht. moden, har prøvet, og føler mig ikke hjemme, ved at ligne alle andre, vil helst være mig selv. Men at andre vælger at skifte klædeskabet ud, og følge mode trenden, det er helt okay for mig. Bare jeg for lov til at være mig. 🙂

 

No Comments

Skriv et svar