Smuk morgen

Lørdag formiddag, solen skinner ned gennem skyerne, af og til kommer der en lille byge, det er april, som april bliver beskrevet. Jeg nyder bare solen kigger frem, jeg nyder duften af den stille regn. Jeg nyder bare, og tænker ikke over hvordan det skulle være.

Jeg brugte igen tiden her til morgen med at kæmpe med med diarre, nu føler jeg det er på plads. Så kommer denne forhindring først i morgen tidlig igen. Nå, det må da komme i orden på et eller andet tidspunkt.

Der bliver ikke meget syngen under bruseren her hos mig i dag (hihi), heldigvis er der så meget musik inde i mig, så jeg kan bare lade tankerne gøre det i stedet for. Samtidig kan mine omgivelser give mig det glatte lag uden en rap bemærkning, hvor må det være fredfyldt for dem (hihi). At jeg ikke kan få lov at give min mening tilkende omkring et emne de bringer op ….. Det kribler i mig, og gør mig igen bevidst om jeg ikke skal lade mig provokere, for jeg kan jo bare gå hjem og skrive det ned, skrive min holdning her, og dele den med dem der læser med.

Ønsker en god lørdag.

No Comments

 • trollepust 5. april 2008 at 17:06

  Jeg vil ønske dig er herlig lørdag.
  Masser af kram til dig 😉

  Reply
 • trollepust 5. april 2008 at 17:07

  Stort kram til dig – jeg kan ikke få det her til at virke?

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak