Smutter tiden eller?

Det kan jeg godt føle, og dog, det er lige hvordan vi tolker begrebet smutter tiden.

Lytter til en masse Zen musik/Relaxing musik

 

 

Sommeren er godt i gang, vi har haft besøg af den først i juni, nu er den blæsende, regnfuld og kølig, passer godt for dem der arbejder, dog ikke for feriefolket, det ville da være lækkert med muligheden for sol, varme, strandliv og is J

Jeg venter jo frem til uge 32/2016 – 5/8-2016. Flere af kollegaerne er på ferie, og det kan godt mærkes, samtidig har vejret vist sig med skybrud, torden og lyn, og giver derfor ekstra arbejde til mig på jobbet, så jo tiden smutter med et stort arbejdspres, trods Danmark er på ferie.

Nu er den første uge, ulige uge, hvor jeg ved, jeg er presset på tid, ugen hvor jeg var helt alene i administrationen, slut. Ugen har været hektisk, fyldt med opgaver jeg ikke varetager i det daglige, med spørgsmål, ændringer, udfordringer, og masser af gavnlig ny viden. Der opstod stunder, hvor jeg måske ikke troede på det kunne lykkes, stunder hvor jeg var ved at smide håndklædet i ringen, fik så sagt min frustration højt og talt om løst og fast, så jeg kunne genoptage arbejde,t der hvor jeg måtte slippe. Ugen har været så hektisk at hjemmefronten, mine fritidssysler, min indre fordybelse har lidt under det, så weekenden bliver med masser af fordybelse, hjemmefront og lidt fritidssysler.

Jeg har klaret det, og har gjort hvad jeg kunne, måske er der noget andet der er blevet forsømt, det tager jeg fat på når der er tanket op, og ved nu hvorfor jeg arbejder på nedsat tid, og er fleksjobber :-). Jeg gentager mig selv, det har været hårdt, udfordrende og lærerigt. Jeg smider ikke håndklædet i ringen, ved dog at arbejdsugen jeg møder i morgen får brug for lidt mere ro, og lidt færre udfordringer. Har brug for mere tid til at tømme ud. Planerne er ved at være på plads.

Tiden er smuttet med andre gøremål, og til at restituere på kort tid, tømme hjernen helt, finde den indre ro, så det var muligt at komme ind i den dybe søvn.

Hvad uge 28/2016 byder på, det glæder jeg mig til, tænker dog ikke på det nu, for ja, jeg forbliver i nuet, lørdag, tænke på der er endnu en dag med bare ingenting. Stilhed, indre ro.

Det blev sørme søndag før jeg vågnede bare en lille smule, det gør ingenting, eller gør det, smuldrede ugen væk, skidt pyt jeg vidste det, og var forberedt (næsten)

 

8 Comments

 • Lene 10. juli 2016 at 13:24

  Når bare vi er opmærksomme på at få samlet os selv op, så sker der vel ikke noget ved at tiden stryger af sted. God søndag til dig 🙂

  Reply
  • Abildjyden 11. juli 2016 at 06:11

   Tak, søndagen fortsatte i slow. Og med så meget opladning jeg har skænket mig selv i denne weekend, så er jeg igen klar til at tage imod hverdagen.

   Reply
 • Catarina 10. juli 2016 at 19:55

  Bare vi altid husker på at slappe af indimellem, så går det nok at tiden smulre – bare vi selv er med og det lyder til at du har styr på det nu og ikke våger dig for langt væk fra zen, heller ikke selvom der er travlhed på jobbet, med folk på ferie. Jeg har også senere ferie i år og det kan jeg faktisk godt mærke, altså det at der er flere der er gået på ferie inden jeg går. 😀 Nyd søndagen Karin.

  Reply
  • Abildjyden 11. juli 2016 at 06:27

   Tusind tak, der blev tanket mere indenbords søndag, så dejligt.
   Du kan tro jeg ikke bevæger mig for langt væk fra zen, et lille stik ud, og hurtigt tilbage, sådan har jeg det bedst.
   Jeg/vi der var tilbage tænkte på om DK først går på ferie senere, eller er det “vejret” der kan få skylden opgaver. Og når jeg så bemærker du tænker det samme, så ligger det måske i, vi der er på pinden trænger til ferie 🙂
   God arbejdslyst, hverdagsmove.

   Reply
 • Mette Sexton 11. juli 2016 at 22:59

  Ja, tiden går stærkt til tider og man kan blive helt forpustet. Godt du ved hvordan man slapper af:) vi er hjemme igen efter 16 dage. Dejligt og ferie har vi stadig alle mand:)

  Reply
  • Abildjyden 12. juli 2016 at 07:11

   Velkommen hjem, er der allerede gået 16 dage, det bekræfter tiden går stærkt 😉

   Reply
 • Pigen fra landet 13. juli 2016 at 06:41

  Man skal huske at passe på sug selv, det er der ingen andre der kan. Her er jeg heller ikke nået til at holde ferie endnu. Jeg tager nogle arbejdsuger endnu.

  Reply
  • Abildjyden 13. juli 2016 at 07:56

   God arbejdslyst.

   Ja, vi skal huske det kun er os selv der kan mærke signalerne 🙂

   Reply

Skriv et svar