Snak loes i bussen – dr.dk/Regioner/Koebenhavn/Nyheder/Koebenhavn

Shared via AddThis

Jeg blev meget glad da jeg læste dette indlæg her i dag.

Jeg taler til dem i køen, jeg taler til dem ved fodgængerfeltet, og ja, jeg taler til dem jeg sidder ved siden af, både i toget og i bussen. Min familie har altid sagt jeg taler for meget. Det er pinligt at sige noget, til mennesker man ikke kender etc. Her fortæller jeg så, det er på den måde jeg er stødt på nye bekendskaber. Jeg kan jo også komme til at rette henvendelse til en person, der ikke ønsker det, så trækker jeg mig selvfølgelig tilbage. Dette kan jo undgåes med disse samtalesæder.

Der er et dansk ordsprog

Tale er sølv – tavshed er guld

Dette ordsprog har jeg aldrig haft det godt med. Det er nemlig super godt at få tingene sagt højt, tit når jeg jeg søger svar på et spørgsmål, kender jeg svaret før det kommer fra den jeg spurgte, det var først da jeg sagde det højt, jeg fik svaret. Det samme gælder, hvis der er noget der gør ondt, når det så bliver sagt højt, slipper det taget i maven, i hovedet, eller hvor det nu har slidt/sat sig fast.

God fornøjelse med dette nye projekt, måske kan den danske stivhed blive ændret til langt mere varme 😉

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.