Søndags himmel

Billederne blev taget søndag formiddag.

Der var en veninde der ringede….

Vågnede for sent til at skype med yngste. Hun sad fordybet i bøgerne. Skal meget snart til eksamen, heldigvis bliver det på engelsk og ikke rumænsk, hun bliver eksamineret.

Trætheden og generne fra trafikuheldet lørdag den 4/1-2014 kan ikke slippe sit tag. Kroppen og koncentrationen vil ikke sammenarbejde.

Nåede dog lige at lege lidt – bare for sjov – ikke redigeret, bare for at prøve Smiley, der blinker

http://youtu.be/IfByDkQENlc

Middagslur søndag trods jeg havde sovet for længe, men kunne ikke koncentrere mig, øjnene smut i, og når jeg løftede noget, tabte jeg det, kniv, krus, glas. Vågnede efter 5 timer, glemte at stille uret. Nåede lige at gøre klar til håndbold, men koncentrationen var væk, stadig meget træt. Og det blev så til 10 timers søvn, havde slukket for vækkeuret, så jeg kunne få sovet. Men er langt fra fit for fight.

Lov mig, pas på der ude, kære billister, vær koncenteret og udhvilet, vi cykellister der overholder reglerne, både med at række hånden op og ud, har cykelhjelm på, og cyklen er tjekket for lys og bremser. Vi vil gerne forskånes for trafikuheld. De cyklister der kører som vinden blæser, må i gerne snuppe (nej det må i ikke). Nok mere et opråb til cyklister, fodgængere. Husk der er regler, og de skal overholdes.

Masser af vrøvl. Kommer lige fra tankerne, ikke revideret.

En morgenhimmel som søndag og en eftermiddagshimmel som i lørdags giver indre varme og energi til at hele, og blive fit for fight.

7 Comments

 • Madame 13. januar 2014 at 11:07

  Din morgenhimmel er helt vidunderlig, Karin!
  Uha, jeg håber, du meget snart får det bedre efter trafikuheldet – hvor var det dog uheldigt.

  Reply
  • Abildjyden 13. januar 2014 at 11:35

   Tusind tak. Nyder den nu, hvor det sner her. Så kan jeg blive lidt adspredt.

   Jeg glæder mig til at komme ovenpå, blive arbejdsduelig igen. Tak for din omtanke.

   Reply
 • Miri 14. januar 2014 at 05:35

  Skræmmende oplevelse ! Har selv prøvet at blive påkørt, dog uden andre men end lidt skræmmer og en frygtelig forskrækkelse. Håber du snart får det godt. VAr det sidste år du blev påkørt ?

  Reply
  • Abildjyden 14. januar 2014 at 12:06

   Tak.

   Det var første lørdag i 2014. Lige efter et par dage i knæ med ryggen. Altså første dag med overskud til lidt af hvert 😉
   Mit er udelukkende kun slaget. Men det er ikke altid lige sjovt. Mangler 3 bruskskiver i rygsøjlen, og det kræver muskulaturen bruger masser af kræfter på lige de steder, 24/7, et projekt jeg påbegyndte i 2012/2013. Når det så bliver forplumret af et kraftigt stød nedefra, giver det en masse uorden. Det er lige med at hitte ud af hvordan jeg så skal gøre.

   Reply
   • Miri 15. januar 2014 at 05:47

    Det er noget af en udfordring ! Forstår sørme godt din træthed.

    Reply
 • Catarina 14. januar 2014 at 06:44

  Hvor er det bare nogle smukke billeder og ikke mindst filmen Karin. Det var virkelig en skun solopgang du havde – den er jeg en smule misundelig på. 😉

  Jeg kan sagtens følge din træthed – sådan en oplevelse slipper ikke kroppen lige med det samme. Pas på dig selv og tag den tid der er brug for. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 14. januar 2014 at 22:51

   Tusind tak søde Cat. får lyst til at lege videre, skal dog lige huske ikke for mange projekter på samme tid 😉

   I går og i dag har jeg igen sovet meget, ville se håndbold, men er meget træt nu igen. Så søvnen skal ind og give styrke til helbredelse 😉

   Reply

Skriv et svar