Snefnug

I dag, lige omkring det tidspunkt hvor jeg får øjne, jeg sover jo til det bliver lyst, da så jeg det første sne drysse fra himlen. Ser jeg ud, drysser det fint ned, græsset får et hvidt skær. Jeg skal ud og kører, så lad det blive ved det, jeg er ikke den der bryder mig om at kører når det er glat. Jeg kører lidt for overforsigtig.

Udsigt stuevinduet ligeud 

Udsigt køkkenvinduet til kolonihaverne

Dette er billeder fra mit vindue, ikke i dag, men fra dengang hvor jeg måtte aflyse min fødselsdag, det var ikke muligt at kører, alle blev advaret. Min far levede og var påståelig, han ville fint kunne kører, for den smule sne hindrede ikke.

Et par dage senere tog jeg toget ud til mine forældre, og pudsig nok, ca. 6 km udenfor byen, da var der bare intet sne, det var væk, og vi havde en masse sne stadigvæk. Far var glad jeg havde aflyst. Han havde set TV Midt Vest, og var blevet klar over hvor slemt det var her.

Hvorfor elsker jeg så sne, jamen der er vel et barn i hvert en sjæl.

No Comments

 • Madame 4. januar 2009 at 11:24

  Sne er jo bare så smukt! Men jeg bryder mig heller ikke om at køre, når der ligger sne, men det er man jo tit nødt til. Hvor er det mærkeligt så lokalt snevejret kan være – det ser jeg også meget tit herovre ved København!

  Rigtig god søndag til dig 🙂

  Reply
 • olinesunivers 4. januar 2009 at 12:57

  Jeg elsker sne! Det er så smukt og lyser dejligt op i den ellers mørke danske vinter. Men selvfølgelig giver det en del bøvl når der skal køres i det.
  Dejlig søndag til dig.

  Reply
 • jonna 4. januar 2009 at 14:07

  Jeg holder jo også af sne, men skal jeg nogen steder er det med bus eller gåben så det er ikke så stort et problem for mig hvis der kommer meget. God søndag .

  Reply
 • abildjyden 5. januar 2009 at 16:24

  Kære Madame!

  Yngste pigen og jeg kørte ud for at besøge min mor, hun sagde der ikke var kommet sne. Men du kan tro det væltede ned, medens vi kørte derud. Yngste pigen kørte hele vejen, da hun har været på glatbane, det har jeg aldrig prøvet. Men hun leverede ikke “Brian kørsel”.

  Kære Olinesunivers!

  Jeg er også vild med sne, bare det er til at lege i, fremfor at kører. Jeg elsker at finde den barnlige sjæl frem 🙂

  Kære Jonna!

  Dejligt for dig, du kan bare sige, den offentlige transport kan ikke komme frem, så…. 😉

  Reply
 • anjoe 5. januar 2009 at 16:58

  Som dig – og mange andre – æælsker jeg sne, men det udelukker ikke min ovenud store respekt for selv at køre eller af andre transporteres i “4-hjulede” køretøjer; har bl.a. oplevet en bus på flad landevej, der nærmest lavede slalom de 7 km, vi var undervejs ;-( …og ikke et ord om forankørende eller modkørende lastvognstog, der slingrer værre end en fulderik på femte døgn!

  Rimkogeren og jeg flyttede for snart 9 år siden fra Midtsjælland og her til Midtlolland. Her har vi kun et enkelt år oplevet sne i “lidt” højde og i over flere dage blivende, men så er det jo hyggeligt at besøge blogge rundt om i Danmark og se masserne 😉

  Reply
 • abildjyden 6. januar 2009 at 16:52

  Kære anjoe!

  Tak for din hilsen her på bloggen.

  Dejligt at læse, du har respekt for glatføre kørsel, dog ikke en behagelig oplevelse du skriver om, du er kommet over chokket, og kan fortælle om oplevelsen.

  Der er kommet mere sne her til morgen. Faktisk virkede det mere koldt her i eftermiddags, hvor det blæste en halv pilikan, men temp. var på plus grader, end i går morges, hvor jeg vil tro temp var omkring 5 graders frost.

  Reply
 • anjoe 6. januar 2009 at 19:01

  Meget lidt sne d.d., men for at skrive det direkte, ja så er det sgu’ pissekoldt – 7 minusgrader – her på Midtlolland, og vinden surfer rimeligt omkring. Uff, vi har fundet flere slags kuldekluns frem – vores langpelsede Frederik er ligeså kold, som vores tidligere kortpelsede schæfervuffere, altså forstået som at kunne lide vejrliget *LOL*

  Reply

Skriv et svar