En vidunderlig dag, der igen begyndte meget langsomt, jeg var stadig helt nede i gear, det er så fantastisk.

Der var lige gang i et par småting, en lille rest marcipan blev til kransekagetoppe, øv var lige ved at glemme dem så de blev lidt mørke, og samtidig fik jeg skruet min kagesprøjte for fast, nu kan den ikke skilles ad. Håber et meget varmt sulfobad kan hjælpe.

Kransekagetoppe

Yngstepigen og jeg besluttede os for en tur til Borbjerg Mølle. Otto og Frida trængte til en udflugt, tænkte vi. Vi fik lige hilst på hønsene, æslet og gæssene, inden vi ramte hjertestien, vi er som oftest nede og se bilen i vandet, ups den bro er glat, bum der lå jeg, pyha, jeg var bange for at rejse mig alene, heldigvis stod datteren parat, og omsorgen fra børnebørnene var vildt, “Du er jo gammel mormor, så du skal passe mere på” 😂

Broen der var glat

Godt jeg kom på benene igen, for pludselig var vi på vej rundt om Møllesøen. Det er en hjertesti på godt 2 km, det er en kuperet tur med mange skønne naturoplevelser, og en fornøjelse at se det hele i børnehøjde.

Nu lakker dagen mod enden, en dejlig ferie fyldt med masser af kvalitetstid, afslapning, og krop og sjæl er helt nede i gear, så nu kan hjemmekontoret bare komme an. Måske, måske ikke, mon jeg skal have hentet min skærm, mousetrapper og tastatur, klare jeg mig med den bærbare. Hm. Jeg kan jo ikke finde plads til hæve/sænkebordet, tror det ville være det vigtigste, jeg står jo op alle mine arbejdstimer, herhjemme sidder jeg ned. Har derfor lagt nogle pupup/reminder ind, hvor jeg lige skal bruge 5 min. med lidt udstrækning.

God aften og ønsket om en lige så god arbejdsuge.

 

4 Comments

 • Betty 4. januar 2021 at 18:51

  Hvor hyggeligt, du er tilbage igen Karin. Det er godt, du er kommet ned i gear i din ferie. Jeg er imponeret over din madplan. Det lyder godt. Sikke en fin gåtur, men uheldigt, at du faldt. Godt du havde familien til at hjælpe dig og at du ikke kom til skade. Dine børnebørn er blevet store, ser jeg 🙂

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 5. januar 2021 at 20:43

   Tak, dejligt igen at have fundet vej.
   Jeg er heldig, min datter så faldet, og kunne have været endt i søen.
   Det går stærkt, yngste godt på vej til de 5 år, og ældste lige fyldt 6 år.

   Reply
 • Catarina 4. januar 2021 at 19:15

  Tøj hvor lyder det som en dejlig travetur med masser at se på for både børn og voksne. Ja, sådan et par unger har godt at komme ud og det samme har vi andre. Godt der ikke sket noget med dig Karin, det kunne jo have gået rigtigt galt.
  I det hele taget lyder det som om du virkelig har haft en skøn juleferie og hvor jeg dog nyder at du igen er begyndt at skrive om stort og småt og…. at du også har taget en masse billeder. 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 5. januar 2021 at 20:46

   Jeg nyder disse stunder, pludselige indskydelser vi får, bare et par dejlige timer.
   Som jeg skrev tidligere, godt jeg ikke endte i søen.
   Jeg fik virkelig slappet af, og kom helt ned i gear. En fornøjelse. Tak.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.