Søndag formiddag fik jeg besøg. Bare et lille kort visit. Yngstepigen, Otto og Frida kom cyklende. Vejret var så dejligt, og der var blevet varslet skybrud hen over eftermiddagen. Derfor var det et tidligt visit.

Nu når vejret var så godt, gik vi på legepladsen. Så hyggeligt. Og ja, Otto og Frida mødte lige en pædagog fra Børnehaven.

Frida elsker at være en figur, spiller rollespil, i øjeblikket er det Ninjago med svær. Så det var påklædningen denne søndag.

De cyklede lige en omvej hjemover, da de gerne ville have en bestemt bolle, men på cykel, så gør det ikke noget, og vejret var stadig godt.

Regnvejrsbilledet er fra yngstepigen, det var fra eftermiddagen, samme dag. Det er så skønt som de 2 guldklumper, kan lege sammen. Det er en stor glæde.

10 Comments

 • Madame 12. juni 2020 at 06:45

  Hvor er det dejligt at Otto og Frida leger så godt sammen, og sjovt at Frida elsker rollespil.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 13. juni 2020 at 08:49

   Det er en fornøjelse at se dem lege sammen, men bare rolig, hvis der kun er 1 gynge, eller 1 af en anden ting, så kan der godt komme konflikter 😉
   Det bliver spændende og Frida holder ved interessen for rollespil, og det ikke kun der denne far, mor, børn, men er forskellige figurer, alt efter humøret, og i perioder er hun helt inde i rollen, så er det bare med at være klar i spøttet, og fange karakteren, jeg ser jo ikke alt det hun opfanger, fra henholdsvis youtube, Ramasjang, børnefilm etc.

   Reply
 • Catarina 12. juni 2020 at 18:52

  Skønne billeder Karin. Det lyder virkelig til at de to guldklumper hygger sig i hinandens selskab, det er dejligt at de kan lege og hygge sammen – det er ikke altid tilfældet med søskende, ikke at jeg kender til det, men det er bare noget jeg har hørt.
  Du ønskes en dejlig weekend og ikke mindst en dejlig fredag aften 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 13. juni 2020 at 08:58

   Tusind tak. Det er så dejligt at kunne følge de 2 guldklumper så tæt, og ja, for det meste leger de godt sammen, men som tidligere nævnt, kan der opstå en konflikt hvis der er 1 gynge. så vil de hver især have den samtidig og alene. Så er det med at få fjernet fokus, og kort efter er alt glemt, og de er bedste venner igen.
   Tror mange gange det skred der sker mellem søskende, ofte sker som teenager eller voksen, hvis det sker. Desværre kender jeg til et par steder, det er trist, og kunne det have været forhindret hm. hvad ved jeg, jeg er jo enebarn som du.
   Tak og i lige måde. En dejlig 1 af slagsen med 0 aftaler udover egen omsorg.

   Reply
 • Betty 12. juni 2020 at 22:21

  Hvor hyggeligt med sådan et lille besøg, og dejligt at børnene leger godt sammen.

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 13. juni 2020 at 09:02

   Det er glæden ved at de bor så tæt på. Aldersmæssigt er de jo tæt på hinanden, 16 mdr. Og ja, piger er jo lidt hurtigere fremme i den alder.
   Godt deres dagligdag nu er blevet hver for sig. Og Når Frida skal i skole/SFO – bliver det ikke sammen med Otto. Det udvikler dem som hele mennesker, fremfor pseudotvillinger der ikke kan adskilles.
   God weekend til dig.

   Reply
 • Celena 14. juni 2020 at 15:05

  Great pictures of them! So glad that you get more time with your grandchildren now. God Søndag! xox

  Reply
 • Kirsten / Kimics dagbog 17. juni 2020 at 01:03

  Det er så hyggeligt med et lille spontant besøg. Hvor er det fint, at ungerne har så meget glæde af hinanden. Jeg synes det er skønt at Frida elsker rollespil, jeg tror på at børn har godt af den slags 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 6. september 2020 at 07:57

   Der er så mange dejlige hyggestunder med guldet.
   Det er så sundt at lade fantasien tage over, jeg gør det selv den dag i dag, og kan mærke endorfinerne sprudle

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.