Solen skinner

Yes solen skinner, dog har jeg det underligt i dag, så øm i hele kroppen, jeg har ikke lavet noget anderledes, båret rundt på vildt tunge ting, foretaget mig andet med større vægt, at jeg er øm i ben i arme det er da okay, det jeg undre mig mest over er ind i brystkassen, det er vanskeligt at vurdere hvad det er, jeg kan især mærke det ved vejrtrækning.
 
Nå, jeg gider ikke pyldrer. Jeg vil nyde solen, trave en tur, glæde mig over den endelig skinner en søndag, hvor jeg har fri fra arbejde, solen, lyset her en meget positiv virkning på humøret.
 
Ønsker jer alle en fortsat god søndag.
 
Kram fra Karin

No Comments

 • Kirsten 21. januar 2007 at 23:36

  Lige en lille Hilsen Her fra det MØRKE..MØRKE Vestjylland med ønsket om en herlig uge.
  Knus Kirsten

  Reply
 • sus 22. januar 2007 at 20:57

  God jawten karin ..
  Jow det er da smukt derude men træls at køre i kan du tro …..en af mine kollegaer kom fra Randers og det tog hende over 1½ time at kommer på job …..30 km i timen er du så færdig he he he ….tror nok osse folk tager tidligere afsted imorgen ….jeg gør…..først Frost af bilen plus den skal varmes op ……så kører det igen he he he ….Nyd denne aften det gør jeg ser lige Håndbold …..
   
  KnuuuZ*SUS*God sne uge  🙂
   

  Reply
 • Anita 29. januar 2007 at 09:49

  Kære Karin
  Jeg vil lige ønske dig en dejlig uge. Håber den bliver positiv og indholdsrig.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply
 • Anita 3. februar 2007 at 11:40

  Hej Karin
  Jeg ønsker dig en skøn lørdag.
  Knus fra Anita
  KLIK HER

  Reply
 • Anita 4. februar 2007 at 09:04

  ____________________##__________________###*______________.*##### _____________*######__________________## ___________*#######_________________###__________*########._____________*##### _________*#########.___________*######_________*######*###*________*#######________*#########*###____-_*########_______*##########*__*##___*#########_____*###########___*_____*#########____############_________*######*###*___*##*#########________*########*_*###___*_____########_______*#########*__*##__________#######______###########___________*######___*##*#########____________*#####*__*____########______________*####* ______#######_________________*####_____*######__________________*##*______*#####*____________________*##______*####*_____________________*##._______*###____________________.#####.______*##*_________________.##########______*##________________.####*_*#### _______*##____________________________________.#####_________________________________.########_______________________________.####*_*####
   
  Hej Karin
  Herfra delfinerne ønskes du en dejlig søndag.
  Knus og tanker fra Anita

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.