Solrig søndag formiddag

Den sidste uge har ikke været den største oplevelse. Troede jeg havde gearet ned, følte der var fuldstændig styr over det. Men det er der langt fra, jeg har så mange jag, og så meget ubehag i og omkring mit operationsar indvortes. ÆV ÆV. Var til læge onsdag, og her fik jeg endnu en skideballe, løft svarende til en pakke sukker frem til maj, smertestillende, æv dem med trekant på, ingen rengøring, ingen vasketøj, jeg skal have hjælp til alt, men kan jo godt passe jobbet, bare jeg ikke tager de tungeste ringbind, får hjælpen af mine kollegaer.
Sikke en negativ uge, det smitter desværre af på mit sind, jeg har svært ved at finde det gode humør, derfor vælger jeg også at være lidt for mig selv, læse nogle gode bøger, se nogle gode film, skrive en del dagbog etc., så får jeg alle de negative viberationer ud den vej, men mine børn kan jo ikke undgå at bemærke det, men det er jo meget naturligt jeg er negativ, når jeg ikke kan noget som helst, skal bede alle andre om at gøre det, og det tager bare så lang tid alting, når andre skal gøre det for en, for det passer jo ikke lige ind når jeg spørger, når de så kan hjælpe er jeg enten gået i seng, eller på arbejde. Pisse irrriterende.
 
ÆVÆVÆV
 
Jeg skal ikke være så negativ, derfor har jeg været ude at gå en tur i dette skønne vejr, det vil jeg igen nu, det giver mig så meget energi, lyst til at grine, smile og glæde mig over jeg ikke er mere syg end jeg er, nyde at jeg kan gå en tur, nyde jeg kan lave mad, nyde jeg kan passe mit dejlige job, nyde jeg kan sludre med dejlige mennesker på msn. Det er bare så pragtfuldt at solen skinner, nu er det kun ændringer af temperaturen der mangler.
 
Når jeg kommer hjem efter traveturen, vil jeg lave lidt lækkert til frokosten, lave en kalender for den kommende uge for os alle tre, lave en madplan etc. så ved vi alle hvad vi skal gøre de forskellige dage. Det vil gøre det hele lettere.
 
Kram til jer alle derude.
 
 

No Comments

 • sus 7. marts 2006 at 09:58

  Hello kære Karin !!!!!!’
  Ville lige ind og ønske dig en fortsat god uge …her står den på rengøring idag da fra næste uge går den nok ikke *SS* begynder jo på mandag igen på job …
  Håber du osse nyder de dage hvor solen titter frem ..lige PT skinner den her nu …
  Tak for din hilsen hos mig
  KnuuZ*SUS*
   

  Reply

Skriv et svar