Solrig søndag

 
I dag har jeg været ude hos en veninde – hendes pc skulle formateres. Men tænk sig det opførte sig ikke som min plejer at gøre. Med lidt hjælp blev vi guidet ind for at ændre i opsætningen. Og nu skete der det der normalt sker her.Nu fortsatte udfordirngerne, min CD var færdig slidt etc. Panik, heldigvis fik hun fat i en god ven der har det hele. Hun får alt på plads i aften. Heldigvis var der en succeshistorie. Hun har aldrig haft hendes mail oppe at kører på den bærbare, og det klarede jeg
 
Min kære datter har arbejdet hele ugen, første vagt var i mandags og den sidste falder først i morgen, hun har haft 58 timer, det er da dejligt med lidt penge til ja, hvad ved jeg, og jeg vil ikke blande mig hun er jo 17½ år. Men i aften vil jeg forkælle hende lidt, jeg må hellere igang med madlavning.
 
Ønsker alle en god hverdag i morgen. Flertallet skal jo på arbejde. Jeg vil nyde mine sidste 14 dage.
 
Knus og kram

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.