Sommer og sport

Nu er EM ved at nærme sig sin slutning, vi skal i gang med semifinalerne.

Wimbledon er begyndte i dag, det bliver spændende om Wozniacki klarer sig godt, jeg holder af at hygge mig med nogle af disse kampe, jeg ser ikke alt.

Til juli bliver det Tour de France, jeg hænger ikke med hele vejen. Jeg ser med ved prologen, sidder her når bjergene er der, ved enkelt start, og den sidste dag. Det har jeg gjort i rigtig mange år, hvornår det var første gang husker jeg ikke.

Så er vi jo så heldige at jeg vil være der live når Post Danmark sættes i gang, og ja, når de kører i må. Den efterfølgende dag altså 2. etape, da vil jeg besøge min mor, prøve om jeg kan få hende med ud og kigge på, hun sidder nemlig ved tv når Touren, ja, mange af de forskellige klassiker der køres, og vises på TV2 eller DR1. Så derfor er disse 2 dage afsat, ellers vil jeg kigge med på TV.

 

ChrisChristensen OL klar

 

Til august bliver det OL. Jeg ved med sikkerhed det bliver svømning og håndbold, nå, ja, det jeg har tid til. Det bliver ikke OL programmet, der bestemmer min hverdag, så må jeg optage, undlade at tjekke resultater, og slukke for radioen.

No Comments

Skriv et svar