Sommer pragtfuld

Lange dage på jobbet – ferien begynder først fredag den 29 juli for mig – hverdagene er lange da der har været underbemanding på arbejdspladsen – samtidig med opkøb af en virksomhed med en god omsætning. Selvom der er givet 10 timer ekstra om ugen, så har det kun været et forsøg om at nå dagligdagen. Jeg har samtidig haft en del i kalendernen af fødselsdage, festival, socialt sammenværd med venner etc Samtidig med at jeg har haft de største intintioner om at gåned i vægt. Shit – kan mærke at stressen kommer krybbene – har derfor sagt nej tak et par gange – men med en smule dårlig samvittighed – men nej – det er vigtigt at komme hel ud på den anden side, efter en periode med mange gøremål.

Jeg nyder det gode vejr – og vil ud i det her over middag – så rengøring etc. må vente til i aften og aftenerne gennem ugen.

Knus og kram

 

No Comments

 • sus 27. juni 2005 at 14:50

  Hai søde karin Tak for din weekendhilsen her står den på rengøring i ugen for får gæster på lørdag da det er min Fødselsdag om mandagen ……UFFFFF………GGDu er osse en dejlig Kvinde med begge ben i næsen søde *SS*Håber du nyder ferien nu ????Det gør vi mig og min Datter kan du tro :-)Fortsat god mandag tildig KnuuuZ*SUS*

  Reply
 • sus 30. juni 2005 at 13:52

  Hai Karin :-)Nu er jeg klar til at gå lørdagen i møde kan du tro …Nyder de sidste par dage i fred og ro ….Mangler bare at stille borde og stole op inde i min stue så er det hele på plads ..Fortsat god Torsdag til dig God sommer KnuuZ*SUS*

  Reply
 • sus 7. juli 2005 at 19:01

  Hai Karin :-)God sommer ferie til dig Vi nyder vores ferie kan du tro KnuuuuZ*SUS*

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.