Sommerferie

Min ferie er begyndt som jeg havde tænkt, stille og rolig, tiden er sat i stå, og jeg er ved at indfinde roen.

Fredagen blev en meget lang arbejdsdag, den ene af cheferne blev og hjalp mig færdig. Så dejligt. Nu kan jeg slappe af hele ferien, for det er aftalt, da vi ved de første 14 dage bliver med rund på, herefter bliver der enkelte dage frem til og med 10. september, hvor der bliver travlt. En ting jeg er heldig med er, vi er fuldtallig det meste af tiden, så der er bevilliget nogle telefonfrie stunder. Herefter har vi aftalt et møde, hvor mine arbejdsopgaver, min arbejdstid etc. skal afstemmes med virkeligheden.

Lige nu nyder jeg en af mine favoritter

Favoritten

Favoritten

Lørdag indhentede jeg den manglende søvn med en dag hvor jeg kun var en lille tur hos vores lokale Rema1000.

Eftermiddagen blev brugt foran mit tv der transmitterede Tour De France – Alpe d’Huez. Jeg forsøgte at læse, men øjnene faldt i, så jeg fandt hurtigt til køjs. Søndag var jeg meget tidligt oppe, hyggede til jeg havde en aftale med yngste familien, kl. 9.30 gik vi alle 4 ud og træne Fitnessdk – Holstebro. Yngste og jeg nåede vores kredsløb, før svigersønnen måtte sige fra, han havde hold til øh mener det var functional, desværre ville Otto ikke sove, og i dag var det ikke muligt at lave noget, da han var lidt pylret, noget helt nyt, tror jeg ved hvorfor, torsdag efter formiddagsluren vågnede han op med 40 i feber, og det var først her søndag, han var feberfri. Kunne mærke yngste var lettere irritabel, over hun ikke kan finde tid fra til træning, så har sat mit hoved i blød for hvordan vi kan få vores sparing koordineret igen, efter Rumænien, graviditet etc. Jeg ved hun vil så gerne, men kender selv hvordan det er, og alle de dårlige undskyldninger der findes. Hovedet er lagt i blød.

Mandag var og blev en minus dag, hovedet ville bare ikke, gik en tur med yngste og Otto ned i byen, og det var det, kunne mærke det ikke var hyggeligt, ville bare hjem.

Nu er jeg klar til et par timers babysitte. Yngste har en vikartjans fra kl. 14 – 23, det er Østervang, det er point til CV´et, det er så super sejt hun tager sådanne chancer. Jeg er så stolt.

 

6 Comments

 • Madame 28. juli 2015 at 13:21

  Det er dejligt, at du har sommerferie nu og kan slappe mere af, end der er tid til i en travl hverdag! Så spændende, at Yngste arbejder på døgninstitutionen for børn og unge.

  Reply
  • Abildjyden 29. juli 2015 at 08:19

   Jeg nyder det til fulde, uha, i dag har jeg sovet længe, vækkeuret var slukket 😉
   Hun er glad for lidt ekstra plusser på CV’et, når hun skal ud og søge job.

   Reply
 • Miri 28. juli 2015 at 15:18

  God ferie 🙂 Dejligt der er skik på hverdagen efter ferien, så du bare kan slappe af 🙂

  Reply
  • Abildjyden 29. juli 2015 at 08:22

   Tusind tak. Jeg nyder det til fulde 🙂

   Reply
 • Catarina 28. juli 2015 at 17:26

  Rigtig god ferie Karin og dejligt at du kan slappe helt af og ikke havde noget arbejde hængende over hovedet. Det er den bedste måde at kunne holde ferie på 😀

  Reply
  • Abildjyden 29. juli 2015 at 08:27

   Tusind tak:-)
   Det er vidunderligt at kunne slappe af, jeg er helt nede i gear 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.