Sommerferie

Nu er rigtig mange gået på sommerferie. Dog ikke mig. Ja, jeg arbejder på et gymnasium. Jeg er jo laboratorieassistent, ikke skolelærer, det er andre overenskomster der fungere, derfor må jeg vente til på onsdag kl. 13.00

Jeg har knapt 5 ugers sommerferie. Det er 4 uger fuldt ud, og 2 dage i ugen optil, samt 2 dage at slutte af med. Jeg ser frem til denne ferie, ikke at jeg skal ud at rejse, men der skal laves en masse, jeg ikke får lavet i hverdagen.

Jeg har nogle mål med min ferie i år, jeg ser frem til at nå disse mål, og derpå få sat mig nogle nye mål i det kommende skoleår 2009/2010.

Mine mål er af meget personlig karakter, da jeg har fået mere ro til at kunne tillade mig at gøre noget her. Jeg glæder mig til denne proces. Sommerferien bliver startskuddet, og når jeg når til sommerferien 2010, satser jeg på, jeg er kommet meget langt.

Jeg har et punkt – hvor jeg skal lære mig selv at kende noget bedre. Jeg blander den raske med den syge, og derfor er det, jeg ikke når det planlagte. Jeg skal lære at forstå, tempoet ikke er som det har været, og jeg får et black out, ind i mellem. Koncentrationen på de obligatoriske 15 min, her er min reduceret til under 7 min. Når jeg igen skal fange fokus, har jeg ikke samme evne som tidligere.

Jeg skal derfor leve langt mere struktureret end jeg har gjort hele mit liv. Endda mere end perioden 1995 – 1997 – hvor jeg uddannede mig som laborant. Mor til 4 børn i alderen børnehaveklasse til 10. Klasse, husbonden var syg, så der kunne være black out hos ham.

Det bliver sjovt at strukturere, jeg har altid levet sådan, derfor er det ingen frygt for, det kan lade sig gøre. Jeg skal dog lære at jeg ikke kan det som jeg har kunnet.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.