Søndag formiddag

Det er min yngste, hun er så sej. 5700 m til kvindeløbet i Holstebro. Det er træning til den 29. maj til Femina kvindeløb i Herning, 10 km.

Da kan jeg ikke stå ved målstregen, da jeg selv er på gåturen. Måske kan jeg være i mål før, måske ikke, jeg vil da selvfølgelig gøre alt for ikke at blive den sidste i mål blandt de der går. For mig bliver det ikke hyggesnak, pulsen skal op, selv om jeg ikke har så dejligt et ur som yngste. Uret var på tilbud til halv pris, og pengene fra fødselsdagen var blevet gemt. Trøjen og shorts er også nye. Næste gang bliver der ikke så meget nyt for at yde mest mulig. Skidt pyt, det der er vigtigt er, har jeg selv gjort det jeg kunne tanken.

Nu hvor det jeg er kommet i gang med at fortælle om yngste, så er der nyt på uddannelsesfronten. Hun er i gang med 2. semester på VIAUC i Holstebro, hun arbejder med at 3. og 4. semester bliver i Rumænien, så hendes uddannelse bliver Doouble Degree Pædagog. Lidt nærmere forklaring linker jeg til her.

Jeg er glad for mine dejlige børn, at de alle er glade for det de beskæftiger sig med. De har alle 4 vidunderlige kærester/mand. Kun nummer 2 er gift J. Det er nummer 2 der har 2 pragtfulde dejlige børn.

Nu vil jeg lade søndagen udvikle sig, kan se solen er ved at brænde skyerne af.

4 Comments

 • Madame 5. maj 2013 at 17:26

  Hvor er det dejligt, at dine børn alle er glade for det, de beskæftiger sig med – og flot at din yngste løber. Jeg synes også, det er spændende, at du skal med på gåturen.
  Ha’ en fortsat dejlig aften!

  Reply
  • abildjyden 6. maj 2013 at 07:29

   Det er dejligt at deltage, når jeg nu har fået beskeden, nul løb, fik forklaringen på hvorfor, så forstod jeg, og tog til efterretning, der er mange ting der går op i en højere enhed, når en forklaring følger 😉
   Ønsker dig en dejlig mandag.

   Reply
 • Catarina 23. maj 2013 at 06:42

  I er super seje sådan at deltage/udfordre jer selv i diverse løb. 🙂

  Dejligt at høre at alle dune børn er landet på de hylder der passer bedst til dem. 🙂

  Reply
  • abildjyden 26. maj 2013 at 09:18

   Vi nyder at deltage/udfordre. Jeg lidt langsommere end de unge mennesker, det er nok mere for ikke at “vælte”, ville gerne, der er jo lidt meget slid på diverse legemsdele, derfor skal de med hele vejen 🙂

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak