Spændende og ja lidt anderledes

I går var anderledes på mange måder.

Var hos en ny kunde, der skyldes en platform på nettet. Flere i en bestemt branche bliver tilknyttet, Altså en bestemt forbruger gruppe, der efterlyser et bestemt behov. J.Vi fik svar på mange spørgsmål, fik snakket med den nye kunde, fik en fod indenfor til en anden niche vi udbyder, at mødet så var lidt for uorganiseret for mig, som om der var sat alt for mange timer af til tom snak, var det trods alt et spændende møde.

Som nævnt i går, meget tidligt op, for at nå målet for ovennævnte, og en lang tur hjem. Det bliver en smuttur når de første 34 km. Bliver til motorvej.

I går var jeg på farten i 11 timer, kan mærke det både i går da jeg landede her hjemme, og endnu mere i dag. Glad for der kom lidt guldkorn, så jeg kan tænke på det, og ikke det uorganiserede. Så i dag undlader jeg at kigge på min himmel og den regn der kommer, tænker på hvordan vejret er i det øvrige Danmark, Indian Summer iflg. vejrudsigten på P3. Så mine billeder skal ikke ses som triste, de er der bare lige for at fortælle at vi har den regn, torden etc. der ligger over syd/vestjylland J

 

4 Comments

 • Madame 6. september 2014 at 14:49

  Her har vi det dejligste sommervejr i dag, og det er lidt synd, du ikke har del i det i Nordjylland.
  Det var en lang dag for dig i går, og jeg håber, du rigtigt kan nyde din weekend.

  Reply
  • abildjyden 7. september 2014 at 10:44

   Håber du nød det gode vejr i går, har hørt der nu skulle være regn og gråvejr over hele Danmark i dag.
   Det var en lang dag i fredags for mig, hvor normalen er 4 timer plus ½ times pause. Så selv i dag søndag kan jeg mærke efterslæbet 😉 – Nyder så vejret er gråt og regnfuldt 😉

   Reply
 • Catarina 8. september 2014 at 18:55

  Det lyder ret så spændende også selvom at du var på farten i 11 timer (husk at passe på dig selv)
  Her har det ogs givet et par skyller, men ikke vildt meget og dagen i dag har faktisk været ret så flot. 🙂

  Reply
  • abildjyden 8. september 2014 at 21:55

   Det var en spændende dag. Du kan tro jeg har været god ved mig selv her i weekenden, og fortsætter de gode takter ind i uge 37/2014. Og tusind tak søde, for din omtanke <3

   Jeg var uheldig at ramme en kraftig skylle på vej til job, men heldigvis slap jeg tørskoet hjem 🙂

   Reply

Skriv et svar