Spisekrogen

Her i december har jeg mange levende lys, ikke kun kalenderlys, masser af fyrfadslys og andre levende lys er tændt. Det er faktisk meget lidt af det elektriske i brug, ja, min pc er tændt konstant, jeg har nemlig samtlige jule CD på min pc, så behøver jeg ikke at skifte CD ud på anlægget.

 

1. december 002

 

I dag valgte jeg lige at kigge julekalender på tv. Jeg kan desværre ikke følge min ynglings kalender, den bliver sendt langt over min sengetid, og ja, midt på eftermiddagen hvor jeg sjældent for mig sat ned. Har derfor valgt at jeg må ud og købe The Julekalender på DVD…. For skidt pyt med familiejulekalenderen der kører i tv, jeg glæder mig mere til vi skal se håndbold, det savnede jeg sidste år.

 

Ønsker her en hyggelig december – jeg glæder mig til al mulig hygge her i december. I lørdags fik sønnen min og jeg pyntet til jul hos min mor. Det var dejligt.

 

05 - Julehygge omkring mors krog - se juletræet på altanen

No Comments

 • Pia Charlotte 5. december 2008 at 09:14

  Dejligt med hygge.

  Hernede er der ikke skyggen af julekalender, jeg har ledt forgæves også på de næsten 400 satelit kanaler jeg har, men ak og nej – det bruges åbenbart ikke på disse breddegrader.

  Reply
  • abildjyden 6. december 2008 at 20:41

   Jeg er vild med hygge 😉 – Har du mulighed for at se julekalender fra DK på nettet? Det er da en ældre tradition her i DK, jeg var ikk særlig gammel da det begyndte tilbage i 60 erne 😉

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.