Spændt på en underlig måde

Det er en dejlig fornemmelse at gå rundt med i kroppen. I dette øjeblik om 24 timer, er Thilde og jeg i Hurghada.

Det at holde ferie, tage hjemmefra i længere tid. Det har jeg ikke gjort i mange år. Derfor ved jeg spændingen er helt anderledes. Det tror jeg. Er det noget der sker mindst 1 gang om året, vil glæden være anderledes. Selvfølgelig er glæden stor hvergang.

Det er ikke fordi jeg ikke har haft lyst til at komme på ferie. Det skyldes alt for mange andre dumme undskyldninger. De vil alle kunne pilles fra hinanden.

Jeg glæder mig til at få fornemmelsen af ro, og suge til mig med varme, sol og masser af nye indtryk.

God efterårsferie

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.